Nicuşor Dan se vaccinează împotriva COVID-19 „azi” sau „în weekend”

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, nu s-a vaccinat nici acum împotriva COVID-19. Edilul a anunţat însă că se va vacina în cursul zile de astăzi sau în weekend cu "un ser în două doze".

03 dec. 2021, 14:58
Nicuşor Dan se vaccinează împotriva COVID-19 „azi” sau „în weekend”

Nicuşor Dan nu s-a vaccinat nici acum împotriva COVID-19. Pentru a putea participa de la întâlnirea de la Palatul Victoria cu ministrul Finanţelor, primarul general al Capitalei a fost nevoie să se testeze pentru a putea obţine certificat verde COVID.

Întrebat dacă are de gând să se vaccineze, Nicuşor Dan a spus că se va imuniza împotriva COVID-19 în cursul acestei săptămâni „azi” sau „în weekend”.

Citeşte şi: Nicuşor Dan s-a testat pentru COVID-19 ca să poată intra în Parlament

„Nu pot să vă spun cu ce vaccin, dar în două doze. Am trecut prin boală. Am avut o imunitate naturală. După asta am spus că fac nişte investigaţii pe care le-am făcut. Am spus că mă vaccinez şi asta voi face”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Nicuşor Dan ar vrea ca preţul gigacaloriei să fie aproape dublu în Bucureşti. „Creşterea e rezonabilă. Până când CGMB nu va modifica hotărârea din 2011, bucureştenii vor plăti 164 de lei pentru căldură, aşa cum plătesc şi azi”

Anterior, Nicuşor Dan a explicat de ce nu s-a vaccinat până acum anti-Covid. Primarul general al Capitalei, întrebat de ce nu s-a imunizat până acum, deşi au trecut mai mult de şase luni de când a trecut prin boală, a mărturisit că „nu am avut timp”.

„Am trecut prin boală, da. Am explicat de ce nu m-am vaccinat. Am spus că mă voi vaccina după ce voi face nişte teste pe care nu am avut timp să le fac pentru că au fost lucruri mai importante. Primul test pozitiv la mine a fost undeva în aprilie. M-am declarat la DSP. Nu mi-am pus problema să obţin certificat verde. Eu mă duc la Primărie, stau acolo toată ziua şi plec. Nu mi s-a cerut certificat verde până acum”, a spus Nicuşor Dan la Digi24.