Nicuşor Stanciu l-a întrecut pe Tătăruşanu. A devenit cel mai bine cotat fotbalist român

Nicușor Stanciu a devenit cel mai bine cotat jucător român în activitate și l-a depășit pe Ciprian Tătărușanu, cel care deținea acest record până la finalul lunii trecute. Conform site-urilor de specialitate, internaționalul român valorează în acest moment 8 milioane de euro.

01 nov. 2016, 09:37
Nicuşor Stanciu l-a întrecut pe Tătăruşanu. A devenit cel mai bine cotat fotbalist român

Anderlecht a plătit 7,8 milioane de euro pentru Nicușor Stanciu, alte două milioane urmând să intre în conturile Stelei sub formă de bonusuri, în funcție de performanțele fotbalistului la noua sa echipă. Cu ocazia transferului din vară, Stanciu a devenit cel mai scump jucător cumpărat de o echipă din Belgia.

Citeşte şi Ciprian Marica şi-a anunţat retragerea din fotbal. Sportivul are doar 31 de ani

Totuşi, prestaţiile lui Stanciu nu s-au ridicat încă la nivelul așteptărilor, dar în ciuda acestui fapt cota sa a explodat odată cu mutarea la Anderlecht. Conform transfermarkt.de, Nicuşor Stanciu valorează în prezent 8 milioane de euro, fiind jucătorul român în activitate cu cea mai mare cotă. La începutul verii, pe când juca la Steaua, Stanciu era cotat la 3,5 milioane de euro.

Până la finalul lunii octombrie cel mai bine cotat jucător român era Ciprian Tătărușanu. Portarul Fiorentinei e cotat la 5 milioane de euro și este urmat în clasament de un alt goalkeeper, Costel Pantilimon (4.5 milioane de euro).