NINGE ÎN BUCUREŞTI. ANM a reactualizat prognoza meteo pentru Capitală

Adminstraţia Naţională de Meteorologie anunţă lapoviţa şi ninsoare în Bucureşti în următoarele ore. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, dar din cauza vântului care va sufla cu putere temperatura resimţită va fi mai mică. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 08:27
NINGE ÎN BUCUREŞTI. ANM a reactualizat prognoza meteo pentru Capitală

Un val de aer siberian pune stăpânire pe România în următoarele ore. Va ploua şi vântul va sufla cu putere, atingând la rafală şi 90 km/h. La munte, apoi şi în zonele mai joase, vineri, îşi vor face apariţia şi lapoviţa şi ninsorile. 

Val de aer siberian peste România. Ploi şi frig în mare parte din ţară. ANM anunţă ninsori şi vânt puternic în mai multe zone

Vremea va fi închisă și deosebit de rece vineri şi în Capitală. Temporar va ploua, iar spre seară va crește probabilitatea și pentru precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare.

Vântul va avea intensificări, mai ales pe parcursul zilei, când rafalele vor atinge 45…55 km/h, amplificând senzația de rece. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

O nouă informare ANM. Meteorologii anunţă vreme deosebit de rece, ninsori şi vânt puternic în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă infomare meteo valabilă până sâmbătă dimineaţa. Potrivit meteorologilor ANM, în următoarele 24 de ore se anunţă vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în rest şi intensificări ale vântului.