Noi detalii despre moartea lui Călin Doboş. Un martor de la accident face dezvăluiri despre „medicul vedetelor”: „Am crezut că a căzut de pe pod”

Noi detalii despre moartea lui Călin Doboş. Un martor de la locul accidentului, în care "chirurgul vedetelor" și-a pierdut viața, a povestit cum s-a întâmplat toată tragedia. Bărbatul s-a speriat atât de tare, încât a crezut că a căzut de pe Podul Basarab din Capitală.

28 oct. 2022, 09:53
Noi detalii despre moartea lui Călin Doboş. Un martor de la accident face dezvăluiri despre „medicul vedetelor”: „Am crezut că a căzut de pe pod”
Noi detalii despre moartea lui Călin Doboş

Noi detalii despre moartea lui Călin Doboş. Bărbatul a explicat cum medicul a încercat de mai multe ori să depășească mașinile, apoi, s-a băgat în fața unui autoturism, care circula regulamentar. Acea depășire i-a fost fatală. Medicul estetician a intrat direct într-un stâlp, în timp ce se afla pe motocicleta sa.

Citeşte şi: Hairstylistul vedetelor a fost jefuit la sala de fitness. I s-au furat aproximativ 60.000 de lei. Presupuşii autori ai furtului, reținuți

Noi detalii despre moartea lui Călin Doboş

Medicul se deplasa grăbit de la Piața Leu, pe Podul Basarab, iar la un moment dat, scuterul s-a clătinat și s-a lovit de o bordură, după aceea de un stâlp, medicul rămânând inconștient pe șosea, iar scuterul a mai mers câțiva metri.

Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unuia, a depășit o mașină.

A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina.

El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”, a povestit martorul, la Antena Stars.

Călin Doboș, condamnat pentru ucidere din culpă

În trecut acesta a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Inițial a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. De asemenea, a primit și interdicţia de a exercita profesia de medic pe o perioadă de patru ani.

Călin Doboș i-a făcut operație de liposucție unei tinere în vârstă de 36 de ani, în Galați. Femeia a murit de ulterior suferind mai multe perforaţii ale intestinului. Ulterior medicul s-a mutat în București.

Imediat acesta a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Medicul a fost prins în timp ce părăsea țara. Fusese dat în consemn la frontieră. A fost predat Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești definitive. Astăzi Călin a murit într-un tragic accident de motor.