Noi detalii despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel: „Se simte bine, dar este speriat”

Marcel Pavel acuza de mai multe zile simptome de răceală şi a decis să facă testul pentru Covid-19. Deşi aştepta rezultatul abia joi, el a primit răspunsul analizelor încă de miercuri seară. Aşa că interpretul a fost dus imediat la Spitalul de boli infecţioase Matei Balş din Capitală pentru noi investigaţii şi tratament medicamentos.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 05:10
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel: „Se simte bine, dar este speriat”

Deşi nu e tratat decât cu paracetamol, artistul va trebui să stea internat până ce medicii vor constata că este vindecat. ”Marcel este confirmat cu noul coronavirus, dar se simte bine, probabil este mai mult speriat. Starea sa de sănătate este stabilă. Doctorii i-au prescris paracetamol şi îl ţin sub observaţie. Le-a interzis cadrelor medicale să dea vreo declaraţie presei”,a dezvăluit o sursă din apropierea familiei pentru Click.ro.

Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media. Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Starea de sănătate a celor cinci este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.

Citeşte şi Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”