Noi detalii despre ultimele ore din viaţa artistei Simona Săndulescu, dezvăluite de o angajată a salonului de înfrumuseţare pe care aceasta îl frecventa: „Acel bărbat a sunat-o şi urmau să se întâlnească, dar el i-a spus ceva nu tocmai potrivit”

Noi detalii despre ultimele ore din viaţa artistei sinucigaşe Simona Săndulescu ies la iveală. Una dintre angajatele de la salonul de înfrumuseţare la care Simona mergea regulat dezvăluie amănunte din ultima discuţie pe care a avut-o cu artista.

08 aug. 2022, 17:15

Roxana, angajată a salonului de înfrumuseţare pe care Simona Săndulescu îl frecventa de ani buni, a dezvăluit faptul că Simona venise la salon chiar de ziua ei de naştere, pe 31 iulie. Aici, i-ar fi povestit manichiuristei ei că încă îl iubeşte pe bărbatul de care s-a despărţit cu aproape un an în urmă şi că acesta ar fi fost de acord să se mai vadă cu ea, dar… fără niciun angajament.

Ei s-au despărțit de ceva timp, aproximativ nouă luni, un an de zile. Chiar de ziua ei a venit la salon și, cu o altă colegă de la manichiură, a discutat despre persoana respectivă. I-a spus exact că încă îl  iubește, el a sunat-o și urmau să se întâlnească, însă el i-a dat un răspuns nu tocmai potrivit. Că o să se întâlnească, dar fără complicații. Căsătorit nu era. Au avut o relație destul de frumoasă”, a declarat Roxana pentru Antena Stars.

Simona ar fi avut programare la salon chiar în ziua în care şi-a luat viaţa, sâmbătă, pe 6 august. Vineri a anulat programarea, apoi a revenit şi a solicitat o nouă programare în aceeaşi zi, apoi a revenit pentru a treia oară şi a rugat să o primească în următoarea zi.

Noi detalii despre ultimele ore din viaţa artistei Simona Săndulescu

Nu pot să o numesc depresie, dar avea o perioadă în care tot se reîntorcea la trecut. În ziua în care s-a întâmplat incidentul, de două ori și-a anulat programarea la salon. Prima programare o avea la ora 12, a sunat la colegul meu, a zis că vine la 15. După care n-a mai sosit și a spus, ‘Vin mâine, pentru că am un eveniment important important și vreau să fiu aranjată’, urmând ca mâine să nu se mai întâmple”, a mai spus Roxana pentru Antena Stars.

Citeste si Artista Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. „Viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!”, a scris în mesajul de adio

După ce Simona Săndulescu a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul de adio, mai mulţi angajaţi ai salonului, care îi erau foarte apropiaţi artistei, au încercat să o sune, dar aceasta nu a mai răspuns. Roxana a mai spus că artista a mai vorbit în trecut despre dorința de a-și pune capăt zilelor, dar apropiaţii au crezut că este un mod de a-i atrage atenția bărbatului iubit.

Angajata salonului crede că pe Simona o copleşeau gândurile negre atunci când rămânea singură.

Nu părea un om depresiv. Era tot timpul plină de viață. Înainte cu câteva zile, nu a dat niciun semn. Nu exista nici măcar un semn de întrebare să ni-l punem. A avut niște momente în ultima perioadă în care cădea pe gânduri și era tristă, dar instant își revenea. Ea dacă era înconjurată de prieteni, era totul perfect. Probabil, când ajungea acasă, singură fiind, cădea pe gânduri”, a dezvăluit Roxana.

Citeste si Răsturnare de situaţie! Prietena Simonei Săndulescu, artista care s-a aruncat în Lacul Morii, se dezice de aceasta: „Nu eram atât de apropiate”