Noi detalii dramatice legate de românca ucisă de rechin în Egipt. Mama Roxanei: „Fusese să facă ultimul curs de înot. Era foarte grijulie, știa că stăm cu grijă și ne suna mereu”

Apar noi detalii în cazul româncei ucise de un rechin în Egipt. Părinții Roxanei au dezvăluit cum au aflat de moartea cumplită a fetei lor, care plecase în vacanță să se relaxeze.

04 iul. 2022, 20:28
Noi detalii dramatice legate de românca ucisă de rechin în Egipt. Mama Roxanei: „Fusese să facă ultimul curs de înot. Era foarte grijulie, știa că stăm cu grijă și ne suna mereu”

Mama Roxanei a povestit, cu ochii în lacrimi, că fiica ei era foarte pasionată de scufundări și se antrenase cu un instructor. A făcut ultimul curs de înot duminică, înainte să revină în țară.

Părinții femeii au aflat de la televizor că fiica lor a fost atacată de un rechin.

„Azi trebuia să se întoarcă şi ieri, duminică, a fost să facă ultimul înot. Am văzut la televizor şi mi-a sărit inima din loc”, a povestit mama Roxanei. A apelat la o vecină cu telefon performant pentru a o apela pe Roxana, însă nu a răspuns și s-a gândit că poate nu și-a luat telefonul cu ea pe plajă.

„Era foarte grijulie, ştia că stăm cu grijă, ne suna”, a mai spus mama Roxanei, care a mai precizat că fiica ei era o persoană credincioasă și „mergea la biserică duminică de duminică”.

Roxana călătorea singură și se afla pentru a treia oară în Egipt. A prins o ofertă de ultim moment la același hotel la care mai fusese.

„Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi, după două ore, că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață.

Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a povestit tatăl româncei.

Roxana Donisan este a doua turistă ucisă de rechin în staţiunea Hurghanda, Egipt. Prima victimă a fost o austriacă în vârstă de 68 de ani, iar atacurile au avut loc la doar 600 de metri distanță unul de altul. Prima victimă a fost sfâșiată sub privirile îngrozite a sute de oameni.

Citește și Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt, mărturii în lacrimi: „Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat”

Citește și Cel mai sângeros atac al rechinilor, din istorie: Se crede că au ucis până la 150 de marinari americani, în patru zile