Noi detalii în cazul crimei din Giurgiu. Tânăra incendiată a fost identificată

Noi detalii în cazul crimei din Giurgiu. Tânăra incendiată într-o valiză a fost identificată. Potrivit România TV, fata avea 32 de ani şi era din Ilfov. Nu fussese dată dispărută.

06 nov. 2020, 14:42
Noi detalii în cazul crimei din Giurgiu. Tânăra incendiată a fost identificată

Femeia avea 32 de ani, era casătorită și avea doi copii, conform surselor Antena 3. De asemenea, aceasta avea serviciu pe timpul zilei, iar seara se ocupa cu prostituția. 

 Anchetatorii au identificat femeia care a fost găsită carbonizată într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu. În urmă cu două zile, procurorii au publicat portretul robot al al tinerei, cerând ajutor pentru identificarea ei.

„Am identificat victima ştiinţific, în baza analizelor de laborator”, au transmis anchetatorii.

Conform aceleiaşi surse, femeia nu a fost niciodată declarată dispărută.

Cadavrul tinerei a fost găsit vineri seara de polițiștii din Ghimpați după un apel la 112. Un şofer de TIR a alertat autorităţile, precizând că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a văzut un incendiu.

Echipele de intervenţie au descoperit cadavrul unei femei complet carbonizat.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi dus la IML Giurgiu pentru autopsie.

Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Medicii legişti au finalizat autopsia în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit vineri seara incendiat pe marginea Drumului Naţional 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din judeţul Giurgiu. Potrivit primelor informaţii tânăra ar fi suferit un şoc hemoragic şi traumatic. Cu alte cuvinte, femeia era moartă când a fost incendiată într-o valiză.

Potrivit România TV  tânără ucisă și incendiată avea înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Citeşte şi Detalii revoltătoare după crima din Giurgiu. Martor-cheie: Am oprit când am văzut focul. Poliţiştii m-au bătut cu pumii şi picioarele