Noi detalii în cazul lui Tzancă Uraganu! Manelistul trăiește în teroare de doi ani. Interlopii i-au luat până acum o casă și o mașină 

Ies la iveală noi detalii legate de Tzancă Urganu. Manelistul a ajuns într-o situație critică, după ce a mărturisit în mediul online că a fost amenințat de interlopi. Acum, artistul spune că interlopii care îi amenință familia s-au făcut prezenți în viața manelistului în anul 2021.

12 dec. 2023, 15:47
Noi detalii în cazul lui Tzancă Uraganu! Manelistul trăiește în teroare de doi ani. Interlopii i-au luat până acum o casă și o mașină 

Se pare că nici măcar Tzancă Uraganu nu are o viață tocmai liniștită, așa cum credeau toți fanii manelistului. Printre vacanțe de lux și plecări în destinații exotice, aparent, Tzancă a trăit și alte lucruri ieșite din tipare.

Citește și Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns” VIDEO

Stresul manelistului ar fi început în urmă cu doi ani, atunci când amenințările au început. În urmă cu câteva zile, manelistul a decis să facă publică situația pentru că se teme pentru viața lui și a familiei sale.

Artistul nu mai are pic de liniște, de când anumiți interlopi l-ar fi șantajat pe acesta, dar și pe familia lui.

De frică, Tzancă a decis să le spună tuturor teroarea prin care trece de ceva timp.

Tzancă Uraganu povestește că, în urmă cu doi ani, a rămas fără un ceas, care i-a fost luat de cineva din interlopii care îl amenință în prezent.

În timp, problemele s-au agravat, manelistul ajungând să se teamă pentru viața lui.

După aceea, indivizii respectivi ar fi continuat să îi ceară bani, ca mai apoi Tzancă să fie șantajat pentru că a refuzat să plătească anumite sume.

Tzancă Uraganu este ferm convins că interlopii, despre care spune că fac parte dintr-un clan periculos și extrem de cunoscut la noi în țară, nu vor renunța prea ușor, potrivit Spynews.ro.

Ba mai mult, manelistul susține că i s-a cerut taxă de protecție, artistul spunând că tot ceea ce i se întâmplă lui este doar o mică parte din faptele grave din trecutul interlopilor.

Manelistul nu mai merge nicăieri fără gardă de corp

Artistul a rămas fără un apartament din cauza interlopilor care îl amenință, proprietate despre care Tzancă Uraganu spune că a fost luată cu forța de la el.

Acest lucru se întâmpla tot în 2021, ca mai apoi interlopii să obțină și o mașină de la Tzancă.

De când s-a aflat prin ce trece și că întreaga familie este în pericol, manelistul a făcut un apel la autorități, spunând că persoanele care vor răul lui și al celor dragi nu se tem de autorități și că i-au sfidat pe oamenii legii și în trecut.

Te-ar putea interesa și EXCLUSIV Tzancă Uraganu: „Să vină Interpolu’ la interlopi! Mă tem pentru viaţa mea, m-au ameninţat cu moartea. Sunt aceiaşi interlopi care m-au atacat în Germania”

„Chiar dacă am problemele astea grave cu acești interlopi, țin să anunț că voi fi prezent la toate evenimentele, bineînțeles, cu garda de corp, pentru că nu vreau să risc să fiu împușcat de acești oameni. Mi-am pus copiii într-un loc stabil, pentru a nu risca viețile lor și cam atât!”, a scris acesta, pe contul său de Facebook.