Noi detalii ŞOCANTE de la bătaia aplicată prietenei de cântăreţ: I-a dat cu shaorma peste faţă!

Cântăreţul care a lansat hitul verii, "K la Meteo", provoacă acum scandalul iernii! Luni dimineaţa, un cartier bucureştean a fost zguduit de un scandal amoros izbucnit într-o cafenea. Martorii, unii din ei încă în stare de şoc, susţin că, celebrul artistul "nu se comporta normal".

16 ian. 2014, 12:29
Noi detalii ŞOCANTE de la bătaia aplicată prietenei de cântăreţ: I-a dat cu shaorma peste faţă!

Scandal, ţipete, înjurături, geamuri sparte şi bătaie soră cu moartea în plină stradă! Ivancea Marius Marian, cunoscut sub numele de „What’s Up”, devenit celebru după ce a scos hitul verii în 2013,  şi-a bătut iubita în plină stradă. Cel puţin aşa susţin martorii.„Am folosit spray-ul din dotare”

Caz ŞOCANT în showbiz. În plină stradă, un cântăreţ celebru de la noi şi-a snopit în bătaie iubita

Unul din paznicii localului a relatat pe larg întreaga întâmplare. „La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat bărbatul reporterilor „Acces Direct”

Sălbăticia cu care, se pare, Ivancea, de numai 24 de ani, şi-a atacat iubita a rămas adânc întipărită în mintea celor care au asistat la incident. „Eu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a mărturisit unul din martorii teribilei scene. Ivancea a fost imobilizat de agenţii unei firme de pază care l-au predat unui echipaj de poliţie. Iubita artistului a reuşit să fugă, revenind la faţa locului doar în momentul în care şi-au făcut apariţia oamenii legii. Interesant e că toţi cei prezenţi la incident au spus că artistul „era într-o stare anormală”, „atitudinea lui nu era normală”.

Dosar penal pentru distrugere

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au confirmat incidentul.„Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere pentru pagubele produse localului”, ne-au declarat aceştia. Urmează audierea artistului, a prietenei acestuia şi a martorilor. Dacă va fi găsit vinovat, Marius Ivancea riscă pănă la trei ani de închisoare. Rămâne de văzut dacă iubita artistului va depune plângere pentru bătaia primită.