Nokian Tyres face angajări pentru fabrica din Oradea. Se caută 550 de persoane

Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres a dat startul procesului de recrutare pentru fabrica pe care o construiește la Oradea, o investiție de 650 de milioane de euro.

02 oct. 2023, 15:49
Nokian Tyres face angajări pentru fabrica din Oradea. Se caută 550 de persoane

Nokian Tyres face angajări pentru fabrica din Oradea. Compania caută 550 de persoane care să muncească în ceea ce va deveni ”prima fabrică din industria anvelopelor cu emisii zero de CO2”.

În cursul anului 2023, recrutarea se va concentra pe angajații de la birouri, iar recrutarea pentru personalul de producție va începe în prima jumătate a anului 2024, anunță Economica.net.

Cei interesați să facă parte din proiectul Nokian Tyres Oradea pot face acest lucru vizitând pagina de cariere a companiei, unde au posibilitatea să își încarce propriul CV și/sau să completeze formularul online la www.nokiantyres.com/romania_recruitment.

Citește și: Angajări 2023. Joburi la Hornbach, în 8 orașe din țară. Angajații care câștigă peste 3.800 de lei net pe lună

Fabrica din Oradea va reprezenta un pas important în atingerea unor obiective climatice și mai ambițioase, deoarece va fi prima fabrică din industria anvelopelor cu emisii zero de CO2. Potrivit companiei, locația din România susține acest obiectiv, deoarece permite utilizarea energiei verzi produse în apropierea fabricii și oferă acces la căile ferate și proximitatea de clienții din Europa Centrală pentru care anvelopele de la fabrica Oradea vor fi produse.

Citește și: Joburi pe bandă rulantă la stat. Românii vor vouchere de vacanţă, bonuri de masă şi al 13-lea salariu

Fabrica din România va deveni parte a rețelei globale de producție Nokian Tyres, alături de fabricile din SUA și Finlanda. Capacitatea anuală a acesteia va fi de 6 milioane de anvelope, cu potențial de extindere în viitor. Fabrica se va concentra pe producția de anvelope pentru autoturisme și SUV-uri de dimensiuni mari, care vor fi vândute în principal pe piața din Europa Centrală.

Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție pentru depozitarea și distribuția anvelopelor.