Nordis Group sprijină sportivii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Nordis Group îşi exprimă sprijinul şi admiraţia pentru cei 100 de sportivi de la 17 discipline care reprezintă România la Tokyo.

26 iul. 2021, 15:38
Nordis Group sprijină sportivii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux, încurajează sportivii români la cel mai renumit eveniment multisportiv internaţional care se desfăşoară în acest an în Japonia, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Nordis Group susţine performanţa şi excelenţa în orice domeniu, iar cu ocazia celei mai renumite competiţii mondiale, a creat un mesaj special care reiterează valorile României şi dorinţa de a câştiga. Mesajul: „Ţara noastră este aur/ Moştenirea noastră este aur/ Viitorul nostru este aur/ Stilul nostru de viaţă este aur/ Aurul este un succes de echipă/ Hai, România!” a fost difuzat pe unul dintre ecranele digitale din Shibuya, Tokyo, cea mai aglomerată intersecţie din lume.

În acest fel, Nordis Group îşi exprimă sprijinul şi admiraţia pentru cei 100 de sportivi de la 17 discipline care reprezintă România la Tokyo, cărora li se alătură 40 de antrenori, se menţionează în comunicat.

NORDIS Mamaia, cel mai mare hotel de leisure din Europa, arată că şi România este o destinație de 5 stele
Reprezentanţii României concurează la înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet feminin 3×3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box, scrimă, triatlon, judo, tir cu arcul şi tenis. Totodată, canotoarea Mădălina Bereş şi înotătorul Robert Glinţă au fost desemnaţi purtătorii de drapel ai echipei României.

„Ce ne-a caracterizat în proiectele noastre a fost determinarea pentru a atinge cel mai înalt nivel al performanţei în domeniul nostru. Suntem încrezători în capacitatea sportivilor români de a câştiga în această în competiţie importantă şi tocmai de aceea vrem să le arătăm că suntem alături de ei. Credem cu tărie în disciplină şi în lecţiile de viaţă pe care le poţi învăţa din sport, iar sportivilor noştri le mulţumim pentru toate momentele în care ne aduc bucurie. Pentru Nordis este o onoare şi o bucurie în acelaşi timp să le fim alături, chiar şi de la mii de kilometri distanţă”, a declarat Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

Nordis Group cumpără 23.000 de metri pătraţi în Mamaia şi extinde complexul turistic