Norica Nicolai: PNL ar putea fi marea surpriză a alegerilor europarlamentare

Eurodeputatul liberal Norica Nicolai a declarat duminică, la Bistrița, că PNL poate reprezenta "marea surpriză" a alegerilor europarlamentare, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
23 mart. 2014, 14:10
Norica Nicolai: PNL ar putea fi marea surpriză a alegerilor europarlamentare

Ea consideră că PNL ar putea fi marea surpriză chiar dacă în prezent nu se poate spune că va obține mai mult de 25% din voturile românilor.

„În momentul de față nu cred că pot să spun că putem lua mai mult de 25%, dar s-ar putea să fim totuși marea surpriză a acestor alegeri, nu exclud lucru acesta”, a spus Nicolai.

Norica Nicolai este de părere că președintele PNL, Crin Antonescu, nu va trebui să-și dea demisia deoarece partidul nu va coborî sub pragul de 20%.

„Opinia mea este că nu are niciun motiv să-și dea demisia, pentru că acest prag în momentul de față este deja atins”, a spus europarlamentarul.

Întrebată cu plecările din partid, Norica Nicolai a răspuns că nu se mai așteaptă la alte plecări. „Întotdeauna cine trebuie să plece din partide pleacă, sunt absolut convinsă, pentru că sunt unii care au obiceiul de a pleca de câte ori este nevoie, pentru binele personal. Nu, sunt convinsă că nu va mai pleca nimeni. Paradoxul este că toată lumea se aștepta ca multă lume să plece și nimeni nu a plecat. Cred că ne-am maturizat puțin în politică”, a declarat Norica Nicolai.