North West vs. Blue Ivy Carter. Duelul mini-divelor

Fiica lui Kim Kardashian şi cea a lui Beyoncé se întrec deja în apariţii extravagante şi stil de viaţă plin de lux.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 13:57
North West vs. Blue Ivy Carter. Duelul mini-divelor

În celebritate să ne luptăm şi în copii trendy să ne duelăm! Asta par a spu­ne cele două dive ale Hollywoodului plin de bling-bling. Dacă până acum mamele ce­lor două mini-dive concurau cu fiecare apariţie publică, iată că North (3) şi Blue Ivy (4) nici nu merg la şcoală, dar sunt în mai toate revistele cu celebrităţi.

Citeşte şi  Prima POZĂ cu copilul unei cunoscute vedete! Până acum a ţinut totul secret

La premiera filmului Lion King, ce a avut loc la New York, Nori a purtat o geacă bi­ker precum tatăl ei şi, după cum era de aşteptat, o pereche de adidaşi din colecţia Adidas Yeezy Boost by Kanye West. O zi mai târziu, Blue Ivy îşi făcea apariţia de mâna părinţilor la CFDA Fa­shion Awards, eveniment în cadrul căruia Bé a luat premiul la categoria Fashion Icon. Deci stilul e „trăsătură” de familie.

Din ţinuta alcătuită din­tr-o rochie cu pene şi blazer, doar tocurile mai lip­seau. Dar e vreme şi pentru asta! Gurile rele spun că rivalitatea dintre cele două mezine a început chiar de acum, căci micuţa Ivy nu a invitat-o la petrecerea de ziua ei pe fiica lui Kim, vedeta re­ality show-ului spunându-i unui apropiat că ea crede că e mâna solistei pop, care nu suportă ca ea şi Kanye să le „fure faţa” ei şi lui Jay-Z.

Citește pe okmagazine.ro mai multe despre cele două copile VIP!