Nosfe ar fi împlinit 38 de ani pe 24 martie. Filmulețul emoționant postat de Mădălina Crețan pe rețelele sociale

Nosfe ar fi împlinit 38 de ani pe 24 martie, însă acum este doar în amintirea celor ce l-au cunoscut. Artistul a murit pe data de 16 octombrie 2022, iar vestea decesului a întristat o țară întreagă. Prietenii lui sunt și acum devastați de durere și au transmis mesaje emoționante.

25 mart. 2024, 11:43
Nosfe ar fi împlinit 38 de ani pe 24 martie. Filmulețul emoționant postat de Mădălina Crețan pe rețelele sociale
Nosfe ar fi împlinit 38 de ani pe 24 martie

Nosfe ar fi împlinit 38 de ani pe 24 martie. Pe conturile sale sociale, Lu-K Beats a postat o fotografie cu el și regretatul cântăreț, dar și un mesaj sfâșietor. Artistul a transmis cât de dor îi este de amicul său, care a plecat prea repede dintre noi.

Citește și: Mădălina Crețan vrea să se apuce serios de actorie. Soția regretatului Nosfe și-a făcut deja debutul în cinematografie: „Secretul vieții mele”

Nosfe ar fi împlinit 38 de ani pe 24 martie

La mulți ani, iubirea mea ❤️😔🖤 Ne e dor de tine rău de tot, sper că ești mândru de noi și ne veghezi de sus. 💝 Îmi lipsește să râd cu tine în fiecare zi. Îmi lipsește să te îmbrățișez. Mi-e dor de tine”, a scris artistul pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lu-K Beats (@lukbeats)

Mădălina Crețan a făcut și ea o postare tristă pe Internet, a publicat mai multe imagini cu regretatul cântăreț de la diferite vârste. „24.03.1985, Duminică 12:00. Sărbătorește această zi cu noi. 💙”, a scris ea.

Mădălina Crețan, adevărul despre perioada prin care a trecut fiica ei

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când Nosfe a murit, familia încă nu a reușit încă să treacă peste momentul despărțirii de artist. Mădălina Crețan a spus că fiica ei a fost extrem de afectată.

Ea a fost mândră întotdeauna de tatăl ei. Iris nu s-a ascuns niciodată să spună că pe el îl iubește puțin mai mult decât pe mine. Îl iubește foarte mult! A fost și este soarele ei. NOSFE se juca foarte mult cu ea. Noi, mamele, mai trebuie să și spălăm, să facem de mâncare și atunci unul este polițistul rău, altul polițistul bun.

Eu am fost de cele mai multe ori, din păcate, polițistul rău. Am trecut cu Iris prin nenumărate procese după tragedie. Acum să spunem că este bine, dar am ales să nu băgăm sub preș ceea ce s-a întâmplat. Toată lumea mă întreabă dacă am trecut peste, dar nu este un lucru peste care să treci”, a spus Mădălina Crețan.