Nostradamus: Rusia va distruge România în debutul celui de-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Publicat: Luni, 28 Aprilie 2014 10:45 // Actualizat: Marţi, 29 Aprilie 2014 09:11 // Sursa: romaniatv.net

Ucraina se află pe un butoi de pulbere și conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt război mondial să se declanșeze. În timp ce marile puteri ale lumii stau și privesc fără reacție, prim-ministrul ucrainean Arseni Iaţeniuk acuză Rusia că dorește începerea celui de-Al Treilea Război Mondial.

"Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat al Doilea Război Mondial, iar Rusia vrea să lanseze al treilea război mondial”, a declarat Iaţeniuk într-o şedinţă de Guvern.

NOSTRADAMUS: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL va începe când "CĂMILA" va bea apă din Dunăre

La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar dacă privim profețiile efectuate în trecut de către celebrul Nostradamus, putem să creăm o imagine interesantă. Cert este faptul că prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia. Mai mult de atât, prima țară cucerită va fi România. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci când aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populaţiei naţionale dar si globale,va fi unul major. Iată și catrenul în cauză:

Din Rusia vor navali în masă..
Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,
Violența distruge “Romanie” va suferi,
Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite.

Dacă includem ideea că Ucraina a fost cucerită cu mult timp înainte ca un război adevărat să înceapă, atunci conform celor scrise de Nostradamus, următoarea țară pe lista Rusiei este România, scrie efemeride.ro.

Termenul "Românie",care înseamnă "Romanii", este considerat de unii că ar face referire la Italia însăşi,catrenul descriind un atac de proporţii asupra Italiei.Alţii însă au remarcat faptul că este specificat în finalul catrenului efectul politic şi militar pe care îl produce acest atac al Rusiei: "Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite."

Citeşte şi APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

Acest vers, de fapt, sugerează indirect că românii se trag dintr-un popor latin și că până la urmă este vorba despre țara noastră care va fi lovită de violența fără precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealaltă parte, dacă un război mondial se declanșează este normal ca prima țară atacată de Rusia să fie România și nu Italia.

Astfel, prima victimă va fi România, ţara aflată de nu mult timp în Nato, ţara care găzduieşte baza americană şi elemente de scut Antiracheta, țara marionetă condusă după bunul plac al occidentalilor. După atacarea şi distrugerea României,izbucnirea războiului la scară planetară nu mai poate fi oprit,în ciuda eforturilor diplomatice a unora. Citeşte şi Nostradamus a prezis cutremurele şi inundaţiile din acest an. Află când va veni SFÂRŞITUL LUMII

loading...
23 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Al treilea război mondial Nostradamus profetii Nostradamus Rusia Ucraina
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 apr 22:45
...Citeşte şi Nostradamus a prezis cutremurele şi inundaţiile din acest an. Află când va veni SFÂRŞITUL LUMII Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/nostradamus-rusia-va-distruge-romania-in-debutul-celui-de-al-treilea-razboi-mondial_141464.html#ixzz30SFh7WS9 | Diaspora TV - Site-ul tau de ştiri din Diaspora"/> ...
24 sep 10:15
Răspunde | Votează email 0 email
falus
ANALFABETI DE PRIMA SPETA ! IMPUSCATI-VA !
02 iun 18:45
Răspunde | Votează email 1 email
adi
eu cred ca Nostradamus facea referire la Romania TV ! de la ei o sa inceapa al treilea razboi mondial al incultilor
11 mai 23:43
...#000000;">Al treilea război mondial: ...
02 mai 08:29
Răspunde | Votează email 2 email
adi
Mai nu mai extrgeti din context . Cand scria Nostradamus Romania nu exista !!La vreo 200 de ani dupa ne-am gandit si noi sa ,pardon,s-au gandit si altii sa puna de-o tara care au botezat-o Romania ! Deci in niciun caz nu e vorba de noi !
01 mai 23:39
Răspunde | Votează email 2 email
florin
ma baieti, lasati razboiul ca astia o inchis armata din 2006. si cu ce merem la razboi? cu furtunul? ca romanii is mai "dotati" un pic :)))
30 apr 19:29
...interesant?. Cert este faptul c? prezic?torul francez a v?zut, în urm? cu ... Read more on RomaniaTV.net Judas Priest Seek Redemption With New Single The track is Judas Priest's first original since 2008's double concept CD...
29 apr 15:05
Răspunde | Votează email 2 email
Marius
VAI MORTII TAI CARE AI SCRIS ARTICOLU ASTA MERTI SA TE DUCI DUPA BORCEA , SPERI POPULATIA CU STIRI DASTEA FOMISTILORRRRRRRRR DATIVA DEMISIA MURIRATZI MORTI
29 apr 12:16
Răspunde | Votează email 4 email
tyty
O manipulare uriasa, nicaieri nu exista cuvantul Romania in manuscrisele Nostradamus pentru ca nu exista entitatea. Ineptii de "gazetar" cu 4 clase (si acelea la seral)
29 apr 11:48
Răspunde | Votează email -2 email
iasi
Poate ca da , poate ca nu ...
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H