Noua Dacia Sandero va fi lansată în noiembrie. Imagini noi cu interiorul FOTO

Dacia va lansa noua generație a modelelor Logan și Sandero în această toamnă. În contextul în care salonul auto din Paris nu va mai avea loc în forma care l-a consacrat, Renault va încerca să găsească modalitatea ideală de a-și promova noile modele.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 18:12

Dacia va lansa noile variante ale modelelor Sandero și Logan, în toamna acestui an, la Salonul Auto din Paris, anunţă Playtech.ro. Astfel, Dacia Sandero va beneficia de un interior mult mai modern, apropiat de ceea cele existente în prezent pe modelele mărcii Renault. De asemenea, „Motors Actu”, publicație franceză, a prezenta două fotografii cu noul bord a modelului Sandero 3 și al modelului Logan 3.

Cea mai importantă schimbare va fi display-ul central. De aici șoferii vor putea controla dispozitivele de infotainment. La cel puțin la una din echipări, șoferii noului model vor avea la dispoziție un sistem de tip tabletă cu touchscreen,. Acesta va avea o suprafață mult mai mare decât cea care se regăsește în prezent pe Duster.

În plus, este foarte posibil ca unele versiuni superioare ale Daciei Sandero și Logan să fie prevăzute și cu un display digital pentru o parte din instrumentarul de bord. De asemenea, o parte importantă din componentele de interior de la Dacia Duster se vor regăsi și la Sandero, precum și la Logan, totul din rațiuni de costuri.

Renault a hotărât trecerea acestor două modele, Sandero 3 și Logan 3, pe noua platformă modulară, CMF-B, care acum este utilizată și de Renault Clio. Cu toate astea, Sandero și Logan vor avea la dispoziție o variantă simplificată. Această versiune ar urma să mențină costurile acestor modele în zona în care își păstrează rentabilitatea.

Nu în ultimul rând, noile generații Sandero și Logan vor beneficia de creșteri importante în zona confortului. De asemenea, îmbunătățiri se vor simți și în privința dotărilor de siguranță, precum și în cea a motorizărilor eficiente.

Transformările vor aduce, cel mai posibil, unele majorări de prețuri, în special pe versiunile mai echipate. Primele imagini oficiale cu noile modele vor apărea în vara acestui an, iar lansarea comercială ar putea avea loc în lunile octombrie-noiembrie 2020.

Citeşte şi: Ce diagnostic a primit Horia Moculescu, după ce a fost testat negativ pentru Covid-19. Fiica sa, Nidia, a spus totul