Novak Djokovic s-a calificat în a patra finală consecutivă la Wimbledon. Va lupta cu Nick Kyrgios pentru trofeu

Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) s-a calificat, vineri, în finala tunreului de la Wimbledon 2022 după ce a trecut în semifinale de Cameron Norrie (26 de ani, 12 ATP), scor 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.

08 iul. 2022, 20:05
Novak Djokovic s-a calificat în a patra finală consecutivă la Wimbledon. Va lupta cu Nick Kyrgios pentru trofeu
Novak Djokovic s-a calificat în a patra finală consecutivă la Wimbledon

Novak Djokovic s-a calificat în a patra finală consecutivă la Wimbledon. În finală, îl va înfrunta pe Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP), calificat după ce Rafael Nadal s-a retras din competiție din cauza unei accidentări înaintea meciului din semifinale. Finala de la Wimbledon 2022 va avea loc duminică, de la ora 16:00, în direct la Eurosport.

Simona Halep, uluită după eșecul cu Elena Rybakina. „N-am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat”

De șase ori campion la Wimbledon, Novak Djokovic a beneficiat din nou de statutul de favorit principal deoarece liderul mondial Daniil Medvedev a fost interzis de organizatorii de la Wimbledon. Cu un sezon 2022 bulversat de probleme de toate felurile, sârbul încearcă să-și adjudece, la Londra, primul său Grand Slam al anului. Miza e mare pentru el: nu trebuie să piardă contactul cu marele rival Rafael Nadal, ajuns la borna 22 după Roland Garros. Novak Djokovic are 20!

Dieta lui Novak Djokovic! De ce îşi începe fiecare zi cu un pahar de apă caldă cu lămâie

Cameron  Norrie a început mai bine meciul și l-a surprins pe Novak Djokovic, dar apoi sârbul a pus control pe partidă și nu a mai avut emoții până la final. Novak Djokovic va lupta așadar pentru al șaptelea titlu din carieră de la Wimbledon și pentru primul din acest an. În total, Novak Djokovic a câștigat 20 de finale de Grand Slam dintre cele 31 pe care le-a jucat.