Nu ai chef de sex? Iată ce alimente îţi pun pe butuci viaţa intimă

Daca ai din ce in ce mai putin chef de sex, verifica-ti alimentatia. S-ar putea ca lucrurile pe care le mananci sa iti taie din elanul sexual. Iata ce alimente iti pun pe butuci viata intima. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2018, 20:22
Nu ai chef de sex? Iată ce alimente îţi pun pe butuci viaţa intimă

La unele dintre ele nici nu te-ai fi gandit. 

1. Branzeturile

Consumate in cantitate mica, unele tipuri de branzeturi pot avea calitati afrodisiace. Dar daca uiti sa iei furculita de la gura, branzeturile vor avea exact efectul opus, pentru ca pot da peste cap echilibrul hormonal. Specialistii atrag atentia ca produsele lactate contin hormoni de crestere si antibiotice (administrate vacilor din crescatorii), care perturba functia endocrina si ne afecteaza inclusiv starea de spirit. Cum sigur nu vrei sa-ti fuga partenerul/a de la intalnire, din branzeturi doar gusta (nu manca niciodata cat sa te saturi) si concentreaza-te pe flirt si pe conversatia spumoasa. Sigur gasesti tu si altceva care sa-ti aduca placere, in afara de branza!

2. Carnea rosie

Nu contesta nimeni ca e o sursa importanta de zinc, mineral esential pentru sanatatea sexuala masculina si pentru functia reproductiva, dar e nevoie totusi de moderatie. O dieta bazata pe carne rosie (porc, vita) iti afecteaza circulatia sangelui si te face sa te simti fara vlaga. Pana la urma, vrei sa „marchezi” diseara sau sa adormi in nestire din cauza digestiei ingreunate? Iar daca ideea ta de garnitura la carne e o portie de cartofi prajiti, te poti pregati de pe acum pentru o viata de calugar. Doar daca treci masiv pe antioxidanti (fructe si legume proaspete si cat mai colorate), ca sa contracarezi „bomba” de radicali liberi pe care ai detonat-o singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.