Nu am mai ieşit din casă de 2 ani: Povestea IMPRESIONANTĂ a uneia dintre cele mai GRASE femei din lume VIDEO

Olivia, o femeie de 46 de ani din Chicago, nici numai ştie cum arată lumea. Din cauza obezităţii ei morbide, femeia nu a mai ieşit din casă de doi ani. Ea cântăreşte 272 de kilograme.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 12:26

În cadrul unei emisiuni a postului de televiziune TLC, Olivia, care este cea mai obeză femeie din lume, a mărturisit că boala o împiedică să mai meargă şi că nu a mai ieşit din casa părinţilor ei de mai bine de doi ani. Abia dacă mai poate să meargă să facă un duş, din cauza durerilor acerbe pe care i le provoacă surplusul de greutate şi boala în sine. Olivia cântăreşte la ora actuală 272 de kilograme şi a devenit un monstru.

Olivia are probleme cu greutatea corporală încă din copilărie, de când începuse şcoala. Cu timpul, acestea s-au agravat şi a ajuns obeză. Din ce în ce mai obeză şi diformă. S-a ales cu o grămadă de boli asociate obezităţii, cum ar fi edemul limfatic şi respiraţie apneică care îi pun viaţa în pericol. Mereu are la îndemână o mască de oxigen, pentru că abia mai respiră, scrie Daily Mail.

Femeii i s-a mai dat o şansă. Medicii au sfătuit-o să îşi facă operaţie de micşorare a stomacului. A fost invitată în emisiunea postului TLC, „Viaţa mea de 300 de kilograme”, ca să îşi spună povestea şi este acum urmărită pas cu pas în timpul unui tratament prescris de medici, constând într-un regim de slăbire, ce va fi însoţit şi de exerciţii fizice.

Vezi şi Transformare ULUITOARE. A slăbit ENORM şi acum prezintă costume de baie FOTO

Deocamdată, medici nu îi pot face operaţia de micşorarea stomacului, pentru că este prea grasă. Medicul care se ocupă de i-a, i-a prescris un regim alimentar „barbar”, de maximum 1.000 de calorii pe zi. Olivia se chinuie cu acest regim, dar spune că este hotărâtă să-l urmeze, oricât de greu îi va fi, iar apoi să îşi facă şi operaţia.

„Sunt prizonieră în trupul meu. Mă omoară propria mea greutate„, le-a spus Olivia telespectatorilor care au vizionat-o la TLC. Dieta mă înfometează, literalmente (…) dar sunt hotărâtă … Ştiu că pot s-o fac. trebuie doar să-mi demonstrez mie însămi asta!”, a promis ea.