Nu e glumă: Gigi Becali l-a rebotezat pe Tavi Popescu. Ce nume creștin-ortodox are acum fotbalistul

Gigi Becali l-a călăuzit pe Octavian Popescu, atacantul de la FCSB, către cele sfinte. Patronul vicecampioanei l-a rebotezat pe fotbalist, de curând. 

22 aug. 2023, 15:27
Nu e glumă: Gigi Becali l-a rebotezat pe Tavi Popescu. Ce nume creștin-ortodox are acum fotbalistul

Tavi Popescu nu era creștin ortodox când a venit la FCSB. Patronul echipei care mai nou, joacă și în Ghencea, a povestit cum l-a botezat pe „talismanul” favoritei la titlu din actualul sezon.

„Vin și spun despre George Popescu, fostul Tavi Popescu, l-am botezat acum când a fost mare, l-am băgat în butoi, l-am botezat creștin ortodox, era din ăsta, o religie din asta, eretică, de asta, d-ăștia care se numesc pocăiți, dar sunt sectanți. L-am luat și l-am botezat, ca și cum ar fi copil mic, și l-am botezat George. În butoi, cu totul. Afundă copilul, mă, cum să moară copilul așa? Așa e botezul. Nu avea tatuaje când l-am botezat.

Acum spun un lucru. Ia-l pe George Popescu, ce era el acum doi ani? El normal, astăzi, trebuia să fie bombă, în loc să crească, a scăzut, nu știu ce e. Și eu cred așa (n.r. că nu ar fi antrenat cum trebuie). Atunci, să aștepte să plece Coman și va juca acolo. Asta este treaba, nu avem ce face. Când ești fotbalist, te impui și în poziția asta”, a declarat Gigi Becali, la ProSport.

Sezon dificil pentru jucătorul lui Gigi Becali

Octavian Popescu o duce foarte bine în plan spiritual, însă foarte prost în plan fotbalistic. Față de sezoanele precedente, jucătorul de la FCSB este de nerecunoscut. Evoluțiile sale sunt destul de modeste, sărace în assisturi și goluri.

Jucătorul firav al echipei lui Gigi Becali nu s-a mai remarcat nici măcar prin driblinguri. În dubla cu Norsjelland, „mingicarul” a fost palid, invizibil.