Nu rămâi însărcinată? Verifică dacă nu ai aceste probleme de infertilitate

In jur de 20% dintre cupluri nu pot avea copii, fara sa aiba vreun motiv clar. Asadar, trebuie mers dincolo de analiza suspectilor obisnuiti: stresul, cafeaua, fumatul, desincronizare si alte blocaje.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 08:07
Nu rămâi însărcinată? Verifică dacă nu ai aceste probleme de infertilitate

Grupa sanguina

Peste 40% dintre oameni au grupa de sange 0 si multi dintre ei nu au probleme in conceperea unui copil. Insa un studiu realizat de Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Yale a scos la iveala ca printre femeile fertile de 30 de ani, cele cu grupa sanguina 0 prezentau un profil hormonal potrivit caruia ovarele lor pareau mai in varsta decat in realitate.

Citeşte şi Ce sa faci ca să rămâi însărcinată cu băiat

Solutia: „Tipul sangelui serveste doar ca alerta, nu este un factor de risc”, a declarat liderul echipei de cercetare, medicul Lubna Pal, care nu vrea sa le dea inca un motiv de ingrijorare femeilor. Asadar, urmasele Evei cu grupa sanguina 0 care se chinuie sa ramana insarcinate, trebuie sa foloseasca aceasta informatie in contextul analizei altor factori cunoscuti care reduc fertilitatea. De exemplu, daca femeia in cauza fumeaza sau mama sa a intrat la menopauza de la o varsta tanara, atunci ar trebui sa adopte un stil de viata sanatos si sa vorbeasca cat mai repede cu medicul de familie.

Ai pofta de viata, comunici mai usor, oamenii se simt bine in compania ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.