Nu te aşteptai la asta. Câte clase are Nicolae Guţă şi ce note a luat la examene

Nicolae Guţă este unul dintre cei mai apreciaţi şi ascultaţi manelişti, în urmă cu câţiva ani a fost supranumit "Regele manelelor". Acum, acest titlu îi este atribuit lui Florin Salam, însă Nicolae Guţă are acelaşi succes la public.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 14:13
Nu te aşteptai la asta. Câte clase are Nicolae Guţă şi ce note a luat la examene

Dacă toată lumea credea că manelistul are puţine clase, ei bine, nu. A terminat cele douăsprezece clase, însă nu a reuşit să ia examenul maturităţii.

Potrivit informațiilor oferite de presă, Nicolae Guță este studii medii. A învățat la liceul „Apollonius’ din Petroșani, acolo unde a studiat 12 clase. Cu toare acestea, manelistul nu a absolvit examenul de Bacalaureat.

Citeşte şi: Nuntă cu scandal! Mirii s-au trezit cu plicurile goale, Nicolae Guţă a plecat cu buzunarele pline. Ce s-a întâmplat

Manelistul a picat examenul de Bacalaureat cu următoarele note: 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie, iar în dreptul numelui său a fost scris „Respins’. Nicolae Guță s-a apucat de cântat la 8 ani.

La ce vârstă și-a pierdut virginitate Nicolae Guță

Nicolae Guță s-a căsătorit cu Mariana, prima soție, la o vârstă extrem de fragedă: 14 ani. Tot în jurul acestei vârste, manelistul a devenit bărbat în toată regula, căci și-a pierdut virginitatea. Mariajul cu Mariana a fost sortit eșecului, iar după căsnicia cu aceasta, Nicolae Guță a mai dus la altar o singură femeie, pe Narcisa, femeia cu care are și un băiat. Cu toate acestea, nici cu aceasta nu a rezistat prea mult și a plecat în brațele mai multor amante.

Nicolae Guță are, de fapt, 11 copii, dar manelistul nu îi recunoaște decât pe 5 dintre aceștia: copiii rezultați în urma căsniciei cu Mariana și Narcisa, precum și mezinul familiei, Eden, rezultat în urma relație cu Cristina.

Citeşte şi: Nicolae Guţă rupe tăcerea după ce a slăbit 40 de kilograme. „Nu am mâncat săptămâni întregi, nu am cancer sau SIDA”