Nu toți câinii mănâncă teme! Un labrador a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate

Un labrador a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate în valoare de 600 de lire sterline. Stăpâna patrupedului a avut un șoc atunci când a descoperit boacăna pe care a făcut-o.

05 feb. 2023, 14:28
Nu toți câinii mănâncă teme! Un labrador a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate
Nu toți câinii mănâncă teme! Un labrador a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate

Un labrador a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate. Nu există om care să nu fi auzit de povestea clasică a câinelui care mănâncă teme.

Citește și Povestea unui câine-soldat al trupelor ucrainene, virală pe Internet. Vasile şi-a ros singur propria labă pentru a se elibera dintr-o sârmă ghimpată

Un labrador a ajuns celebru după ce a mâncat un voucher de electricitate

Se pare că labradorul Archie a vrut să iasă din tipare așa că și-a înfipt colții într-un voucher de electricitate cu care stăpâna sa voia să  își plătească factura.

Totul a început vinerea trecută, atunci când Avril Graham se pregătea să plece la oficiul poștal pentru a răscumpăra voucherul.

La un moment dat, femeia și-a lăsat geanta în camera unde se afla blănosul său prieten și a plecat pentru câteva minute în altă parte. Femeii nu s-a gândit o clipă ce avea să urmeze.

Curios din fire, Archie a început să scotocească prin geanta stăpânei sale, unde a găsit plicul cu voucherul în valoare de 600 de lire, în care și-a înfipt colții imediat.

Atunci când a revenit în cameră pentru a-și lua geanta, stăpâna lui Archie a avut parte de un șoc. Voucherul era rupt în bucăți.

Imediat, femeia a adunat bucățile rupte de pe podea și a mers la oficiul poștal, unde le-a povestit angajaților despre pățania ei. Stăpâna lui Archie a mărturisit că a avut impresia că trăiește propriul scenariu „câinele mi-a mâncat temele mele”.

Din fericire pentru Avril Graham, voucherul este în continuare bun. Ea a fost informată autoritățile din Ballymena, comitatul Antrim că atâta timp cât codul de bare poate fi scanat, va putea să îl folosească ca mijloc de plată.

La auzul acestei vești femeia s-a bucurat nespus de mult și s-a gândit să împărtășească cele întâmplate cu prietenii săi de pe rețelele de socializare.

„Momentul acela când câinele zâmbește că tocmai ți-a mâncat voucherul de electricitate de 600 de lire sterline”, a scris Avril pe facebook, în dreptul unor fotografii cu Archie și rămășițele voucherului.

Internauții nu s-au putut abține să nu comenteze incidentul hilar al voucherului lui Avril.

„Oh, nu!” „Am pus cap la cap extrasul de cont când am ajuns acasă, dar viața ta e mai nașpa decât a mea astăzi, (…) Aw el pare nevinovat, suflet mic”, au comentat internauții.

Citește și Povestea fetiței de cinci ani salvate de câinele unei familii de români în Italia. Micuța a fost găsită de patruped pe calea ferată