NU vă încredeţi în AMERICANI. Baba Vanga a profeţit Noua Ordine Mondială. Ţara care va SALVA LUMEA

Publicat: Miercuri, 05 Noiembrie 2014 14:15 // Actualizat: Vineri, 07 Noiembrie 2014 23:45 // Sursa: romaniatv.net

S-a vorbit mult despre Baba Vanga si profeţiile ei. S-au scris multe cărţi, s-au făcut filme. S-au încins controverse.

Foto: obiectiv.info

"Baba Vanga a fost un om minunat. Un om? Mai degrabă o punte între noi şi lumea nevăzută, între prezent şi viitor. Femeia aceea simplă, din Petrici şi Rupite, a atras mii şi mii de vizitatori, oameni simpli şi mărimi, leaderi ai lumii. Tot ce a spus Vanga se împlineşte cu exactitate. Am citit mult despre ea, iar de când trăiesc aici, în Bulgaria, aflu şi mai multe poveşti adevărate. În România, am aflat despre Vanga dintr-o revistă literară, unde se relata despre acest fenomen uman şi despre cercetările profesorului Lozanov, care a şi creat Institutul de parapsihologie şi sugestiologie de la Sofia. În Bulgaria, de câte ori am fost înainte de '89, nu era om care sa nu fi mers la Vanga. El ori vreo rudă, vreun apropiat.

Citeşte şi Cele 7 SEMNE care prevestesc APOCALIPSA

Vanga a plecat pe curcubeu, dar ea a rămas şi astăzi o preocupare şi o mare dragoste a bulgarilor. Se scriu cărţi, se montează videoclipuri, se culeg relatări. Şi, mai ales, se asistă la împlinirea profeţiilor acestei femei simple şi bune, care avea acces direct la Tunelul timpului.
Citeşte şi: Baba Vanga, previziune cutremurătoare pentru anul 2014

Una din profeţiile Vangăi care vizează actualitatea, este relaţia dintre bulgari şi ruşi, şi despre aceasta voi relata mai jos. O alta face referire la un eveniment ce urmează să se petreacă la Sofia. Vă voi spune despre ce este vorba şi vă voi ataşa o înregistrare TV. În rest, vedeţi şi dumneavoastră ce s-a împlinit şi ce încă nu din profeţiile Babei Vanga", spune Jeni Kostadinova, o bună cunoscătoare şi o apropiată a Vangăi Dimitrova care a scos volumul în limba rusă, intitulat "Vanga şi Rusia", potrivit obiectiv.info.

Trebuie spus şi că autoarea acestei carţi făcut o apropiere între o afirmaţie a lui Edgar Cayce şi previziunea Vangăi. Astfel, Cayce a spus: „Datorită conservării şi dezvoltării creştinismului în Rusia, lumea va fi salvată." Iar Vanga a profeţit: „Bulgaria este sufletul iar Rusia - trupul. Acestea două vor salva lumea."

Citeşte şi Baba Vanga, PROFEŢII despre venirea lui Iisus Hristos pe Pamant

Care anume sînt profeţiile cu caracter politic făcute de Vanga?

Iată câteva din profeţiile Vangăi, cuprinse în cartea semnata de Jeni Kostadinova:

- ne aşteaptă 1000 de ani de pace şi prosperitate

- Bulgaria si Rusia vor salva lumea

Bulgaria e sufletul, Rusia - trupul. Împreună vor salva lumea.

- Bulgaria e mama, Rusia e tatăl întregii lumi slave. Cele două popoare sînt legate de veacuri şi au o misiune comună pe Pământ.

- Nu închideţi uşa Rusiei - a spus Baba Vanga. Ea este intrare şi ieşire pentru Bulgaria (în sensul de soluţie).

Continuarea pe obiectiv.info.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 nov 09:50
Răspunde | Votează email -1 email
dan
Spuneti mai pe sleau: comunismul este salvarea lumii, doar il sustineti pe Ponta care este reprezentantul fostilor comunisti, un "rosu". Problema este ca acesti "rosii" care pledeaza in numele celor multi, slabi si saraci sunt niste individualisti notorii, niste imbogatiti prin frauda, furt, hotie, minciuna...
07 nov 23:30
Răspunde | Votează email 0 email
Tase
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
06 nov 17:46
Răspunde | Votează email 1 email
vali
Lucreaza si tu ca operator online, cu o firma extrem de serioasa si castiga 300 de dolari lunar! Cautam de urgenta oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cere acum detalii mai multe la email : [email protected]
06 nov 15:15
...care va SALVA LUMEA Source: ...
1
EUR
4.8750
RON
25 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H