Numerologie: Află care este cifra sufletului tău şi ce spune despre viitorul tău

Se mai numeşte şi cifra motivaţiei sau cifra inimii şi vorbeşte despre latura ascunsă, profundă a personalităţii tale, care te ghidează în luarea deciziilor importante. Este esenţa individualităţii tale, care se manifestă prin preferinţele şi dorinţele tale cele mai mari, dar reprezintă şi modul în care te văd ceilalţi.

RomaniaTV.net
02 dec. 2015, 11:44
Numerologie: Află care este cifra sufletului tău şi ce spune despre viitorul tău

Cifra Sufletului se calculeaza folosind numai vocalele din numele tau intreg (nume si prenume). In tabelul de mai jos, fiecarei vocale (A, E, I, O, U) ii corespunde o cifra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Aduna cifrele care reprezinta vocalele numelui tau pana ce obtii un numar de la 1 la 9, sau 11 si 22. Daca esti casatorita, foloseste numele de familie de dinainte de casatorie.

Citeşte şi  Numerologie: Avantaje şi dezavantaje aduse de numărul casei tale

Pentru numele Gabriela Popa, cifra Sufletului se calculeaza astfel:

GABRIELA POPA
1 95 1 1 1

1 + 9 + 5 + 1 + 1 + 1 = 18
1 + 8 = 9

Asadar, cifra sufletului pentru numele Gabriela Popa este 9.

Cifra Sufletului 1

Esti o fire independenta, un lider innascut, care nu cere niciodata ajutorul pentru ca prefera sa se descurce singura. Aceasta atitudine vine dintr-un soi de mandrie si de autosuficienta. Esti deschisa la experiente noi si visezi sa ajungi in locuri in care n-a mai pasit nimeni niciodata. Curajul tau este de invidiat.

Cifra Sufletului 2

Esti o persoana altruista, care iubeste oamenii si care nu poate trai in singuratate. De aceea esti si adepta casatoriei din frageda tinerete pentru ca simti ca numai asa iti implinesti menirea, aceea de a-i ajuta pe ceilalti. Nu esti deloc omul compromisurilor si mai mult decat atat nu suporti rautatea si violenta.

Citeşte şi  Sex şi numerologie: Cum eşti în pat în funcţie de data naşterii

Cifra Sufletului 3

Esti o persoana comunicativa, care nu isi ascunde punctele de vedere si care se exprima intotdeauna intr-un mod creativ. Iti place sa fii inconjurata de cat mai multi oameni cu care sa vorbesti, de la care sa afli pareri, idei, dar si povesti de viata. Te atrage arta si nu e exclus sa iti canalizezi talentul in aceasta directie.

Cifra Sufletului 4

Casa este cel mai important loc pentru tine. Esti o persoana traditionalista, pentru care familia joaca un rol major.

Citeşte mai mult pe ele.ro