Nuntă mare în Antena 1! Știrista de la Observator a zis „Da!”. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Antena 1 se pregătește pentru o nuntă de zile mari! Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Observator a fost cerută în căsătorie, iar știrista a acceptat „cât ai zice pește”.

14 iun. 2023, 14:56
Nuntă mare în Antena 1! Știrista de la Observator a zis „Da!”. Cine este bărbatul care i-a furat inima
Nuntă mare în Antena 1! Știrista de la Observator a zis „Da!”. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Irina Ursu este în al nouălea cer! Știrista de la Observator se pregătește de nuntă, deoarece tocmai a fost cerută în căsătorie și nu a stat deloc pe gânduri până să zică „Da!”. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii în ultima perioadă, deoarce trăiește o poveste de iubire alături de Cristian Drăghiceanu. Bărbatul care o face fericită este medic, specialist în osteopatie. De curând, bărbatul a hotărât să facă pasul cel mare și să oficializeze relația cu prezentatoarea de la Observator.

Citește și: Vă mai amintiţi de Mona Nicolici? Cum arată şi cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare de la Observator

De aproximativ un an de zile, Irina Ursu se arată în fața spectatorilor Antena 1, în fiecare weekend. Internauții au primit-o cu brațele deschise încă de la primele buletine Observator prezentate. Nu a fost deloc ușor pentru ea, deoarece responsabilitatea care i-a picat pe umeri este una uriașă, însă aceasta a reușit să se adapteze rapid și să facă față cu brio.

„Am simțit inițial o presiune, pentru că am primit un tronson extrem de important și știu cât de multă muncă este în spatele acestor programe de știri, astfel că mi-am dorit ca prestația mea să fie impecabilă. A fost o provocare pentru mine să trec de la un stil de emisiune în care abordarea și exprimarea era mai liberă și relaxată, la rigoarea unui program de ora 19.00. Am exersat destul de mult partea de retorică, ritm și dicție, astfel încât să mă aliniez cerințelor „Observator”. Pentru că sunt o perfecționistă, mai ales în meserie, am lucrat constant astfel încât adaptarea să se producă cât mai rapid. Am avut și teama că nu mă voi integra suficient de repede în echipă, însă pot spune că realitatea mi-a demonstrat că temerile mele erau exagerate”, spunea Irina Ursu în cadrul unui interviu pentru tvmania.ro.

Irina Ursu este gata de nuntă

Cu toate că aceasta are foarte puțin timp liber, din cauza programului extrem de încărcat, Irina Ursu reușește să aibă grijă și de viața ei personală. Știrista trăiește o poveste de dragoste superbă alături de bărbatul care o face fericită în fiecare zi. Aceștia au și pasiuni comune, una dintre ele fiind sportul. Aceștia s-a văzut pentru prima oară într-o sală de sport.

„Povestea noastră nu are legătură cu sportul, nu în acest context ne-am întâlnit, deși prima dată ne-am văzut într-o sală de fitness, fără să interacționăm. Eu m-am lăsat de foarte mulți ani de sport, de vreo 10 ani, iar el încă mai practică. Dar ce pot spune cu siguranță, e faptul că pasiunea comună pentru sport și istoricul de sportiv ne-a ajutat. Avem amândoi un tip de disciplină, suntem destul de activi, nu ne place prea mult să lenevim și e o dinamică a zilelor care ni se potrivește amândurora. În plus, sportul ne-a făcut pe amândoi sociabili, adaptabili și competitivi, lucruri care ne ajută în viețile de adult”, a mai povestit vedeta de la Observator pentru sursa citată.

Pe pagina sa de Facebook, Irina Ursu a publicat mai multe imagini din ziua cererii. Cei doi au un zâmbet larg pe față, semn că acest moment a fost așteptat de amândoi. Vedeta le-a arătat fanilor și bijuteria pe care viitorul ei soț i-a pus-o pe deget, un inel superb cu diamante prețioase.

Citește și: Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator: „Stau într-o zonă de relaxare a redacţiei”