Nunta unor miri români, distrusă de furtuni. Zeci de nuntași au fost inundați la evenimentul ținut într-un cort

Ploile abundente au stricat atmosfera de la nunta unor români. Salonul în care se desfășura evenimentul a fost inundat, iar nunta a fost oprită.

22 aug. 2022, 09:22
Nunta unor miri români, distrusă de furtuni. Zeci de nuntași au fost inundați la evenimentul ținut într-un cort

Era cea mai frumoasă și importantă zi din viața cuplului, iar o furtună puternică le-a stricat evenimentul mult așteptat. Localul unde și-au făcut nunta și unde zeci de invitați petreceau a fost inundat. Angajații localului nu au avut ce să facă decât să oprească evenimentul.

Un clip video filmat în timpul evenimentului a devenit viral pe Tik Tok. În filmarea respectivă se vede cum întregul cort e inundat și cum oamenii încearcă să nu se ude prea rău. Alții, însă, s-au distrat chiar și așa.

Odată ajuns pe internet filmarea, zeci de utilizatori de Tik Tok au început să lase comentarii care mai de care mai haioase. „Mireasa către mire, vreau sa fie o nunta de neuitat….”, a spus unul dintre internauți.

Un alt utilizator a continuat: „Mireasa : Vreau la Venetia nunta !!! El : Rezolv eu cumva”.

„Daca era si David Popovici facea numai bine antrenamentul de seara”, a mai spus cineva.

Citește și Mireasă însărcinată moartă în ziua nunţii. Mărturiile cutremurătoare ale celui cu care urma să se căsătorească: „Ieri trebuia să avem nunta, azi caut sicrie!”

Citește și Sora Alexandrei Sauciuc, mireasa însărcinată care a murit în ajunul nunţii, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Azi trebuia să râzi, să fii fericită…Drum lin vouă, îngeri, suflete fără vină pe această lume!”