O actriţă celebră, care a jucat în filmul Contagion, este infectată cu virusul Covid-19

La nici o săptămână de la izbugnirea pandemiei, un film din 2011, ”Contagion”, devenea cea mai vizionată peliculă, tocmai pentru subiectul care îl aborda, foarte asemănător cu ceea ce se întâmplă acum, la nivel mondial.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 11:31

În pelicula din 2011, alături de alte nume mari ale Hollywood-ului, s-a regăsit și vedeta internațională, de origine franceză, Marion Cotillard. Se pare că vedeta a fost depistată recent cu infecția COVID-19, atât ea, cât și soțul acesteia, regizorul francez Guillaume Canet. Conform informațiilor Guillaume Canet și Marion Cotillard aveau o „versiune ușoară” a coronavirusului.

Citeşte şi: Implant nereuşit de silicon în fese. Acest model nu a putut sta în şezut timp de 6 luni: „A fost foarte dureros”

Marți, 26 mai 2020, tatăl lui Marcel (9 ani) și Louise (3) a participat la un eveniment live organizat de Laurie Cholewa la o emisiune a canalului Canal + unde a vorbit despre cel mai recent film al său, „În numele pământului”, regizat de Edouard Bergeon.

A existat un moment în care Guillaume Canet a dezvăluit că el și partenera sa, Marion Cotillard, au avut o „versiune destul de ușoară” a „covid-19”. Prin urmare, nimic nu este alarmant pentru cuplul care a prezentat o formă ușoară a bolii și care probabil a depășit-o în cele din urmă.