O adolescentă de 17 ani a reușit să supraviețuiască atacului unui rechin. „Am început să-l lovesc în față, i-am băgat degetele în ochi, dar m-a mușcat de mână”

O tânără de 17 ani a reușit să supraviețuiască atacului unui rechin. Se afla la plajă cu fratele ei care i-a salvat viața.

06 iul. 2022, 18:51
O adolescentă de 17 ani a reușit să supraviețuiască atacului unui rechin. „Am început să-l lovesc în față, i-am băgat degetele în ochi, dar m-a mușcat de mână”

Addison Bethea se afla în apă, în Keaton, Florida, și căuta scoici. Chiar în acel moment un rechin a venit și a atacat-o. Fratele tinerei a văzut-o cum se zbate și s-a dus cât a putut de repede să o salveze.

Cei doi au povestit experiența înfiorătoare prin care au trecut joia trecută.

„Nu știam exact ce să fac, dar auzisem că trebuie să lovești rechinul în nas pentru a-l alunga, dar eu nu am putut să fac asta. Așa că am început să-l lovesc în față, apoi i-am băgat degetele în ochi și am încercat să-l alung de pe mine, dar m-a mușcat de mână”, a povestit Addison, potrivit TheIndependent.

Adolescenta a început să țipe după ajutor, iar fratele ei, Rhett Willingham, care e pompier, i-a sărit în ajutor. „Am auzit-o scoțând un sunet, ca și cum era speriată. Am văzut rechinul și sângele, am înotat acolo și am alungat rechinul”, a povestit fratele ei.

Willingham s-a luptat cu rechinul și a reușit să-și tragă sora într-o barcă. I-a pus cât de repede a putut un garou pe picior ca să oprească sângerarea, iar apoi a dus-o la spital.

Medicii au decis că singura șansă a lui Addison e să-i fie amputat piciorul deasupra genunchiului. Cu toate acestea, tânăra încearcă să-și păstreze optimismul.

„Până la urmă, o să fie mult mai ușor. Aștept operația, să fiu sinceră. M-am săturat să stau tot timpul în pat. Toți cei care mă cunosc știu că tratez totul cu umor, așa că da, îmi plac rechinii de pluș”, a adaugă Addison.

Tatăl adolescentei a povestit pe Facebok că e bine dispusă și că face glume despre cum a reușit să bată rechinul.

„A trecut prin mai multe decât mi-aș fi putut imagina vreodată, dar este o luptătoare. Vă rog să vă rugați pentru ea pentru a trece pentru dificultățile cu care se va confrunta. Nu este deloc vindecată, dar este în viață și asta contează cel mai mult pentru noi”, a adăugat el.

Citește și Ultimul mesaj al Roxanei Donisan, românca sfâşiată de rechini în Egipt. Părinţii, detalii cutremurătoare

Citește și Un turist a fotografiat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin. Trupul româncei este adus vineri în ţară