O adolescentă de 17 ani din Dâmbovița a fost găsită fără suflare chiar de tatăl ei. Urma să-și serbeze majoratul în martie

Clipe de coșmar pentru o familie din Dâmbovița. Fiica lor de 17 ani a fost găsită moartă în baie, chiar de tatăl ei.

20 feb. 2023, 19:02
O adolescentă de 17 ani din Dâmbovița a fost găsită fără suflare chiar de tatăl ei. Urma să-și serbeze majoratul în martie
O adolescentă din Dâmbovița a fost găsită fără suflare chiar de tatăl ei

O adolescentă de 17 ani din localitatea Meri, județul Dâmbovița, a fost găsită fără suflare în cadă de tatăl ei în această dimineață.

Bărbatul a cerut imediat ajutor, dar medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Tânăra era elevă în clasa a XII-a la Liceul „Ioedache Golescu„  și urma să dea examenul de Bacalaureat anul acesta.

Citește și: Tragedie în Dâmbovița! O bătrânică și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu devastator

Satul din care era adolescenta este cumtremurat de drama care a lovit familia acestieia. Tragedia a fost constatată luni dimineața, în jurul orei 05.30. Când a fost găsită de tatăl său, apa curgea peste trupul neînsuflețit al fetei, potrivit Cronica Găeștiului.

Oamenii legii cred că este posibil să fie vorba de o intoxicare cu monoxid de carbon sau probleme modicale. Trupul tinerei va fi dus la necropsie pentru a fi stabilită cu exactitate cauza morții.

Adolescenta din Dâmbovița urma să își serbeze majoratul pe 31 martie.

Cu doar cinci zile în urmă, reprezentanții ISU Suceava atrăgeau atenția asupra pericolului reprezentat de intoxicare cu monoxid de carbon și îi îndrumau pe cetățeni să-și monteze detectoare de gaz în locuințe.

Citește și: Familie din Dâmboviţa, jefuită în toiul nopţii. „Ne-au ameninţat: Dacă veţi coborî de la etaj, vă omorâm”

„Intoxicarea cu monoxid de carbon este un pericol cu care ne putem confrunta în perioada sezonului rece, iar utilizarea mijloacelor de încălzire cu defecțiuni pot conduce la degajarea acestuia”, au scris aceștia pe Facebook.