O angajată la morgă dezvăluie ororile pe care le vede zilnic la job: „Uneori rămân gaze în organism, iar mușchii au niște spasme”

Emma Yates lucrează de ani buni la morgă. Recent, a decis să-şi facă un cont de TikTok unde să vorbească despre jobul său. Aşa cum era de aşteptat, întrebările despre activitatea sa curg în valuri.

07 iul. 2022, 16:46
O angajată la morgă dezvăluie ororile pe care le vede zilnic la job: „Uneori rămân gaze în organism, iar mușchii au niște spasme”

Englezoaica a explicat, în clipurile postate pe TikTok, ce presupune, de fapt, jobul ei. Spune că nu este un job pentru cei slabi de înger, căci se luptă cu schelete, culege insecte de pe trupurile neînsuflețite și atinge pete de sânge. În cel mai recent clip postat pe Tik Tok, Emma dezvăluie cele mai frecvente conversații pe care le poartă la birou. Acestea conţin replici precum: „Poate să pună cineva viermii ăștia în gunoi?” sau „Omul ăsta e aici pentru creier”.

O angajată la morgă dezvăluie ororile pe care le vede zilnic la serviciu

Tânăra mai spune că locul de muncă de la morgă i-a afectat simțul gustativ.

Chips-urile au gust de decompunere”, a declarat tânăra. Mai mult, în clipurile sale, Emma a povestit și câteva întâmplări cu care s-a confruntat în timpul programului. Spre exemplu, la un moment dat, un cadavru a rămas fără un picior și altă dată s-a trezit cu pete de creier peste tot pe haine. Iar la un moment dat, Emma s-a luptat cu un schelet.

Citeste si Turist rănit grav în timpul unei vacanţe în Thassos. Riscă să rămână paralizat

De asemenea, ea a demontat mitul potrivit căruia, după ce mor, oamenii rămân fără sânge.

Când te ocupi de persoane care au murit, vei observa că sângele se va scurge la baza corpului, așa că dacă stai pe spate, se va duce în zona respectivă. Niciun cadavru nu se ridică pe masa post-mortem. Uneori rămân gaze în organism, iar mușchii vor avea niște spasme, dar ai nevoie de mulți mușchi pentru a te ridica, iar cadavrele nu au așa ceva. Mereu le tratăm cu respect, la fel cum am face și cu un pacient viu. Umorul te ajută să treci peste cele mai rele zile”, a declarat ea pe Tik Tok.

Citeste si Panică pe o plajă din Turcia. Mai mulţi turişti au confundat un ţipar cu un rechin şi l-au gonit cu un mop FOTO+VIDEO