O asistentă de la Spitalul Judeţean Contanţa a făcut accident vascular-cerebral la serviciu. Principala cauză ar fi stresul şi oboseala

O asistentă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa a suferit un accidient vascular-cerebral, în timp ce se afla la serviciu. Cel mai probabil, totul s-a întâmplat din cauza stresului şi a volumului foarte mare de muncă. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 12:22
O asistentă de la Spitalul Judeţean Contanţa a făcut accident vascular-cerebral la serviciu. Principala cauză ar fi stresul şi oboseala

Conform cadrelor medicale, femeia în vârstă de 42 de ani are deficit motor şi de vorbire şi este transferată, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Colegii asistentei de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa susţin că accidentul vascular cerebral s-ar fi produs ca urmare a oboselii, stresului şi volumului foarte mare de muncă, în condiţiile în care la UPU este întotdeauna aglomeraţie, bolnavii fiind nevoiţi să aştepte foarte mult timp pe holurile unităţii medicale.

În plus, cadrele medicale sunt afectate şi de numărul tot mai mare al reclamaţiilor făcute de pacienţii nemulţumiţi, o anchetă fiind demarată recent în cazul femeii de 70 de ani care a murit după ce a aşteptat 16 ore pe un scaun, la Urgenţa SCJU Constanţa.

Citeşte şi Noi detalii în cazul accidentului provocat de fostul prefect din Constanţa. De ce nu poate fi audiat