O asistentă din Bârlad s-a sinucis. Era epuizată de muncă, dar şi în proces de divorţ

O asistentă în vârstă de 46 de ani, care lucra la spitalul -din Bârlad, s-a sinucis, duminică, 13 decembrie. Femeia trecea printr-o perioadă foarte grea, atât profesional, fiind epuizată de muncă, cât şi pe plan personal. Se afla în plin proces de divorţ cu soţul ei, care o bătea constant.

15 dec. 2020, 18:19
O asistentă din Bârlad s-a sinucis. Era epuizată de muncă, dar şi în proces de divorţ
O asistentă din Bârlad s-a sinucis

O asistentă din Bârlad s-a sinucis. Vestea a căzut ca un trăznet pentru colegii săi din spital, care o considerau una dintre cele mai muncitoare și serioase angajată a unității medicale.

Citeşte şi: Mită pentru angajarea la Spitalul Bârlad. Un angajat al unităţii medicale şi un salariat de la Ambulanţă, arestaţi

Femeia, epuizată de volumul de muncă îngrozitor de la Spitalul suport Covid-19, îndura şi situaţia dificilă din familie, divorţul de soţul ei, care era extrem de agresiv. Nu a mai putut gestiona lucrurile și, cel mai probabil, a cedat psihic, spun apropiații, și pe fondul epuizării psihice de la muncă, scrie Vremeanoua.ro.

Asistenta a cerut în luna octombrie un ordin de protecție împotriva soțului, iar magistrații bârlădeni nu i-au admis cererea.

Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecție. Obligă pe reclamanta – victimă să plătească către stat suma de 250 lei cheltuieli de judecată (onorariu diminuat), pentru asistență juridică acordată din oficiu pârâtului – agresor, de Baroul de avocați Vaslui”, a fost decizia instanței bârlădene.

O asistentă din Bârlad s-a sinucis

Infirmiera plecase de acasă și locuia la un frate. Acolo s-a spânzurat cu un cearșaf făcut frânghie, trupul neînsuflețit fiind găsit de către colegii de muncă.

Femeia a lăsat, spun apropiații, un bilet de adio în care își cerea scuze familiei pentru gestul făcut, în special celor doi copii, care au rămas fără mamă.

Citeşte şi: Caz şocant la Bârlad. Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook