O bătrână vinde un obiect BIZAR: A aparţinut ANTICRISTULUI FOTO

O bătrână vrea să vândă pe internet un obiect ciudat. Astfel, ea spune că deţine sabia anticristului, un obiect malefic, vânat de mulţi adepţi ai paranormalului.

08 dec. 2014, 10:45

Cu toate că nu este dovedită existenţa unui asemenea obiect, există numeroase scrieri vechi care menţionează o astfel de armă. Cu toate acestea, o femeie încearcă să o vândă pe internet, potrivit Observator Tv.

Citeşte şi PROFEŢIA ŞOCANTĂ a SFÂNTULUI NILUS. „Oamenii vor fi ca nişte păpuşi în mâinile ANTICHRISTULUI”

Bătrâna spune că deţine o astfel de sabie şi că o ţine într-o cameră specială, înconjurate de crucifixuri sfinţite. Spune că a cumpărat-o de la un colecţionar, care a avetizat-o că sabia este malefică, emanând o energie ciudată. Bătrâna mai spune că, până de curand, nu a avut probleme cu sabia, dar că, în ultima perioadă lucruri ciudate au început să se întâmple.

Citeşte şi Un preot a rupt tăcerea despre cifra 666. Ce semnifică şi ce putere are asupra noastră

Astfel, crucifixurile care înconjoară sabia au început să cadă inexplicabil de pe pereţi,chiar ea fiind martoră la o asemenea întâmplare. Potrivit femeii, crucifixurile au început să tremure pe pereţi şi să cadă, iar sabia apărea ca fiind încinsă în foc, apoi totul a devenit brusc la normal, însă în încăpere a rămas un miros ciudat de fum, informează Jurnalul Național