O cântăreaţă CONTROVERSATĂ de la noi face dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Mama m-a ARUNCAT la 3 zile”

Naomy este un personaj controversat în showbiz-ul de la noi. Pe numele său real Florin Moldovan, Naomy vrea să fie vedetă şi îşi tot încearcă norocul în muzică. Doar că în afară de prezenţa în finala naţională Eurovision 2014, nu prea a avut realizări şi este convinsă că prejudecăţile oamenilor sunt cea mai mare piedică în cariera sa. Transsexualul a dezvăluit că de la o vreme simte că a ajuns la capătul puterilor şi că abandonul pare să fie lait-motivul vieţii sale.

23 feb. 2015, 20:49

Naomy vrea să cânte şi pare că nu are de gând să se oprească din a încerca să-şi clădească o carieră în muzică. În spatele zbaterilor sale şi al controverselor din jurul său, Naomi ascunde însă o dramă. Transsexualul a povestit cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Răi da’ buni”, cum a fost abandonat de mamă într-un şanţ la numai trei zile de la naştere.

„La 3 zile de la naştere, mama m-a aruncat în şanţ. Lucrul acesta m-a măcinat toată viaţa mea”, a spus cântăreaţa.

„De la 7 ani, simţeam că eu sunt fată şi nu altceva şi-mi doream ca cineva să înţeleagă asta”, a spus Naomy Moldovan.

Recent, Naomy a mai avut un eşec în carieră, ratând prezenţa în finala Eurovision 2015 România. Iar această dezamăgire a venit după ce iubitul i-a fugit cu altul. Iar toate acestea au adus-o în pragul depresiei şi i-au umplut mintea de gânduri sinucigaşe.

„Am vrut să fug în Elveţia şi să nu mai ştiu nimic. Pentru ce să mai trăiesc? Sunt o persoană terminată. Am avut un iubit care mi-a mâncat toţi banii. Ne-am despărţit. El m-a înşelat. Am vrut să-mi trăiesc viaţa privată, pentru că eu nu avusesem parte de iubire. Băiatul ăsta m-a dezamăgit teribil, pentru că l-am dus la Vatican ca să-i arăt că eu cred cu tărie că poţi păstra o legătură. Nici bine nu am pregătit sfoara că m-a sunat Roberta. Dumnezeu există atunci când nu mai crezi în nimic”, a mai spus Naomy.