O cântăreaţă din România face dezvăluiri incendiare: M-a şantajat să mă culc cu alt bărbat FOTO

Cami Hedlinger, o cântăreaţă din România, devenită faimoasă după ce a devenit iubita lui Stelian Ogică, a fost la un moment dat protagonista unor scene de sex oral filmate de un fost iubit, care ulterior a şantajat-o cu imaginile respective. Mai mult, ea spune că a fost obligată să facă sex şi cu alţi bărbaţi.

19 nov. 2013, 15:46

În trecut, vedeta din Constanţa a avut o relaţie de trei luni cu Marius Televijăn, cunoscut sub numele de Don Juan din Piteşti. Acesta a înregistrat-o în timp ce făcea sex oral, dând ulterior imaginile publicităţii, după ce iniţial i-a cerut suma de 5.000 de euro în schimbul filmării, potrivit Click.

Citeşte şi Cele mai TARI întrebări despre SEXUL ORAL. Sigur ai vrea să auzi răspunsurile

Anul trecut în iunie, Marius a început să mă şantajeze cu acest film ca să mă întâlnesc şi cu Leo de la Strehaia, iar recent a început să-mi ceară bani ca să nu publice imaginile. Mi-a cerut suma de 5.000 de euro. Pentru că am refuzat, a început să mă ameninţe. Acum vor să-mi strice şi relaţia cu logodnicul meu. Prietenii lui Marius încearcă cu orice preţ să-i trimită iubitului meu şi prietenilor mei din Germania aceste imagini„, a declarat Cami Hedlinger, explicând că ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu Leo de la Strehaia.

În acelaşi timp, prinţul ţiganilor a recunoscut că o cunoaşte pe vedetă, adăugând că a ajutat-o financiar.

„În cercul meu de prieteni s-a învârtit o perioadă şi această fată. Suntem amici, am ajutat-o de câteva ori cu bani. Am cunoscut-o pe litoral„, a spus Leo de la Strehaia.

Citeşte şi FĂRĂ RUŞINE: Au făcut SEX ORAL în staţia de tren, în timp ce 40 de adolescenţi îi filmau FOTO

Cântăreaţa a susţinut că prin acest film fostul iubit a vrut să demonstreze că nu era homosexual.

Nu m-am culcat cu el. Am făcut doar sex oral de trei ori şi ultima dată m-a filmat. Chiar eram surprinsă şi puţin indignată că el nu îşi dorea să se culce cu mine. Îmi zicea mereu că nu are chef şi că îi face placere doar sexul oral. El de fapt voia doar să ascundă că e homosexual„, a adăugat Hedlinger.