O cantitate impresionantă de vişine de contrabandă a fost confiscată de poliţiştii din Nădlac

O tonă şi jumătate de vişine din Ungaria, pentru care proprietarul lor nu a putut prezenta acte legale de provenienţă, au fost confiscate pe raza oraşului Nădlac de către poliţişti, în cursul unei acţiuni de rutină, informează comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

02 iul. 2014, 14:34
O cantitate impresionantă de vişine de contrabandă a fost confiscată de poliţiştii din Nădlac

În cursul unei acţiuni pe linia combaterii ilegalităţilor în domeniul achiziţiilor intracomunitare de mărfuri, poliţiştii din Nădlac l-au depistat pe S.N., având domiciliul în judeţul Argeş, care transporta cu o autoutilitară înmatriculată în România, cantitatea de 1.500 kilograme de vişine, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă„, a declarat, miercuri, reprezentantul IPJ Arad, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Vişinele – medicamentul inimii şi arterelor

Conform sursei citate, şoferul autouilitarei a declarat că a achiziţionat vişinele din Ungaria, cu intenţia de a le comercializa ulterior în România.

Citeşte şi Descoperă alimentele care protejeză ficatul şi ajută la detoxifiere

Având în vedere cele de mai sus, potrivit celor stipulate în Legea nr.12/1990, argeşeanul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei. De asemenea, întreaga cantitate de vişine a fost confiscată în vederea valorificării, în conformitate cu prevederile legale„, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.