O capră s-a cocoţat pe maşina unui român, în Grecia. Imaginile au devenit virale

O capră s-a cocoţat pe maşina unui român, în Grecia. În această perioadă, tot mai mulţi români merg în vacanţă, în Grecia, cu maşina. Însă, un turist nu a fost deloc fericit când a văzut un animal stând pe autoturism.

12 iul. 2021, 21:47
O capră s-a cocoţat pe maşina unui român, în Grecia. Imaginile au devenit virale

O capră s-a cocoţat pe maşina unui român, în Grecia. Imaginile, postate pe grupul de Facebook Forum Grecia, surprind momentul in care animalele, obisnuite in peisajul elen, se cocoţa pe plafonul autoturismului parcat la umbra unui măslin.

Citeşte şi: Grecia introduce vaccinarea obligatorie a acestor categorii profesionale. Anunţul făcut de autorităţile elene!

O capră s-a cocoţat pe maşina unui român, în Grecia

Daca proprietarul e in grup si vrea sa explice companiei de asigurari. Am fugarit una, a venit a doua„, se arata in mesajul postat de grupul de Facebook.

Cel mai probabil, animalele au urcat pe capotă ţi apoi pe parbriz pentru a ajunge pe plafon şi a se înfrupta din fruzele de măslin.

Potrivit comentariilor la postare, imaginile au fost surprinse în insula greceasca Samotraki. „Era o capra care a facut poza, cert este ca eu in locul propietarului as lega orice poate imita o capra/ Gata, s-a terminat cu umbra. De acum caut numai locurile la soare, fără copaci/

Daca era masina mea, era moarta la ora asta/ Parcare ilegala, propietarul caprei a dresat-o si instruit-o pentru a atrage atentia! …. Îmi pare rau pt situatie/ S-a discutat de sute de ori acest aspect sa nu parcati sub copaci ca se vor urca caprele sa manance frunze deci… vina va apartine„, sunt doar câteva dintre comentarii.