O CASCADĂ a început să CURGĂ de JOS ÎN SUS. Cum se EXPLICĂ CIUDATUL FENOMEN GALERIE FOTO

Marea Britanie s-a confruntat cu cea de-a doua furtună devastatoare din această săptămână, care a făcut prăpăd în regiunile pe unde a trecut. Vânturile cu viteze de uragan au provocat şi fenomene neobişnuite.

RomaniaTV.net
27 dec. 2013, 16:55

Regatul insular a fost puternic afectat de furtuna cu efect de uragan, cu vânturi de până la 160 de kilometri pe oră. Această furtună a provocat şi fenomene neobişnuite, aşa cum a fost cazul în Cumbria, de pildă, unde apele unei cascade dintr-o zonă stâncoasă au început să curgă invers, adică de jos în sus, scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Citeşte şi COD ROŞU: FURTUNĂ de ZĂPADĂ cu putere de URAGAN şi POTOP pe continentul EUROPEAN GALERIE FOTO VIDEO

Ploile abubdente şi vânturile puternice care au lovit Marea Britanie pentru a doua oară la sfârşitul acestui an, în numai o săptămână, au provocat inundaţii masive în zonele afectate de furtună şi întreruperi ale curentului electric ce au afectat peste 30.000 de gospodării din întreaga ţară.

De asemenea, traficul feroviar din Londra a înregistrat numeroase întreruperi ale serviciilor sale, precum şi mari întârzieri din cauza vântului puternic. Traficul maritim a fost de asemenea perturbat, ca şi activitatea aeroporturilor.