O Dacia Duster a fost filmată în timp ce trage o remorcă plină de baloţi de fân VIDEO

Imaginile inedite au fost surprinse în Mărăcineni, județul Buzău, și au făcut furori pe rețelele de socializare. Lumea întoarce capul după Duster-ul cu abilități de bodybuilder mai ceva decât după un Lamborghini.

03 feb. 2021, 11:45

O Dacia Duster trage o remorcă plină de baloţi de fân, condusă de Cosmin Crăciun, pasionat de aventuri în off-road, fotograf și fan Duster, aflat printre moderatorii grupului Dacia Duster Trails & Technical, comunitatea celor care împărtășesc aceeași pasiune: mașina “made in Romania” cu gardă mare la sol.

Cosmin e posesor de Dacia Duster de trei ani și o lună, scrie Promotor. Mașina lui a ieșit pe porțile uzinei de la Mioveni în 2014. Dar n-a cunoscut asemenea experiențe până la el. Prin munți, pe zăpezi, pe noroaie, la Rally Raid, chiar și la muncile câmpului, Duster i-a demonstrat că se descurcă.

Cu drumuri în țară și peste hotare, SUV-ul a ajuns la 252.000 până acum. 160.000 sunt în palmaresul lui Cosmin. Iar aventura continuă, pentru că, spune el, nu va vinde mașina prea curând. Se gândește să o transforme în vehicul de Rally Raid.

O Dacia Duster este printre cele mai fiabile SUV-uri

“Este cea mai versatilă mașină din punctul meu de vedere. Piese ieftine, foarte fiabilă pe articulații și nu doar, dacă este întreținută corect”, spune Cosmin.

@cosminmcs35♬ Paparazzi – Kim Dracula

Duster-ul lui a trecut deja printr-o serie de transformări. Arată și se poartă ca o mașină în care s-au investit timp, bani și suflet. Motorul 1.5 dCi a ajuns acum la 130 de cai putere. SUV-ul are suspensii noi, de off-road, așa cum îi stă bine unui vehicul care știe drumurile grele mai bine decât știe asfaltul. Și garda la sol a crescut cu 5 centimetri de la standardul de 21. De intervenții ușoare, s-a ocupat chiar Cosmin. Tot ce a ajuns pe mașină a fost ideea lui.

SUV-ul a fost echipat și cu un cort pe acoperiș. Așa că, în aventurile sale, Cosmin are adăpost. A petrecut ore bune în cort, când afară erau -15 grade.

Cosmin are și o colecție impresionantă de trofee câștigate la competiții de off-road, dar din modestie, le menționează în treacăt. Înainte de Duster a fost un Nissan Terrano II, cu motor de 2,7 litri. Dar Duster este o eră nouă.

Citeşte şi: Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un documentar. Familia fostului campion mondial de Formula 1 rupe tăcerea după ani de discreţie