O elevă din Târgu-Jiu, împuşcată în picior cu un pistol cu bile pe către un agent de pază

O elevă din Târgu-Jiu a fost împuşcată în picior cu un pistol cu bile, de jucărie. Cel care a tras este un angajat al unei firme de pază din Târgu Jiu. Adolescenta a făcut plângere la poliţie, iar agentul de pază a fost amendat.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 17:02
O elevă din Târgu-Jiu, împuşcată în picior cu un pistol cu bile pe către un agent de pază

Tânăra în vârstă de 17 ani se deplasa de la şcoală spre casă, moment în care în faţa sediului unei agenţii de pază a fost împuşcată în picior cu un pistol cu bile de plastic. Focul a fost deschis din maşina firmei de pază. În momentul incidentului, fata era cu alte două colege. Cele două au fugit când au auzit împuşcătura.

Incidentul s-a petrecut în zona Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, în apropiere de Coloana Infinitului, unde îşi are sediul şi firma la care lucrează agentul de pază, scrie MEDIAFAX.

Agentul le-a explicat iniţial oamenilor legii că fiul său, de şase ani, s-ar fi jucat cu pistolul-jucărie şi ar fi tras la întâmplare, agentul menţionând că l-a luat pe băiat cu el la firmă pentru că nu avea cu cine să îl lase acasă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, subcomisar Daniel Tică, ancheta poliţiştilor arată că agentul de pază a folosit pistolul jucărie şi a tras cu acesta mai multe bile de plastic.

Agentul a fost amendat cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, eleva care a fost lovită de una din bilele de plastic neavând nevoie de îngrijiri medicale, ea recunoscând că mai mult s-a speriat pentru că nu ştia ce a lovit-o.

 

 


loading...