O familie de români au făcut circ şi scandal în Bulgaria. Motivul este unul incredibil

O familie de români au făcut circ şi scandal în Bulgaria, după ce au parcat neregulamentar în staţiunea Sunny Beach. Femeia s-a urcat pe mașină pentru a împiedica autoritățile să o ridice.

12 aug. 2021, 21:26
O familie de români au făcut circ şi scandal în Bulgaria. Motivul este unul incredibil
O familie de români au făcut circ şi scandal în Bulgaria

O familie de români au făcut circ şi scandal în Bulgaria. Într-un clip viralizat pe rețelele sociale în Bulgaria, o familie de români face scandal, iar o femeie se urcă pe mașină, îmbrăcată în costum de baie, încercând astfel să împiedice autoritățile să le ridice vehiculul pe care l-au parcat neregulamentar în stațiunea Sunny Beach, scrie Turnul Sfatului.

O familie de români au făcut circ şi scandal în Bulgaria

Reacția bulgarilor la comportamentul românilor din mașina înmatriculată în Sibiu nu este deloc măgulitoare la adresa noastră.

Oare așa fac și la ei acasă?”, se întreabă un internaut. ”Acolo fac și mai rău”, răspunde o altă persoană. ”Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puțin până găsești un loc de parcare, consumi combustibilul”, spune un alt cetățean bulgar în comentarii. ”Nu respectă legea și tot ei ajung să urle precum copiii”, concluzionează un altul.

Citeşte şi: Focul, la graniţele României. Incendiile din Bulgaria au mistuit deja case şi zeci de hectare de pădure

Bulgaria ar putea intra în zona portocalie

Autorităţile de la Sofia avertizează că Bulgaria va intra în zona portocalie, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. În aceste condiţii, se anunţă noi măsuri de restricţie pentru turişti.

Ministrul adjunct al Sănătăţii de la Sofia, doctorul Dimităr Petrov, a anunţat că Bulgaria va intra în zona portocalie cel târziu luni, iar măsurile se vor înăspri.

În câteva zile, Bulgaria va intra în zona portocalie de răspândire a coronavirusului, din cauza creşterii numărului de cazuri. Ministerul Sănătăţii de la Sofia a adoptat un plan care arată în mod clar când se iau anumite măsuri.

În prezent, Bulgaria se află în zona verde, dar în câteva zile va intra în zona portocalie, cel târziu luni. În prezent, se iau măsuri pentru a consolida mai degrabă controlul antiepidemic în spaţii închise, unde sunt mulţi oameni. Acestea sunt în principal discotecile din staţiuni; există opinii cum că acolo nu sunt respectate deloc măsurile

Dacă va creşte în continuare numărul infectărilor cu coronavirus, vor exista înăspriri. În zona roşie, cel mai probabil, vor exista restricţii destul de severe în ceea ce priveşte localurile cu spaţii închise. Nu se poate ca într-un local cu 200 de locuri să avem 2.000 de persoane în interior.

Localurile în aer liber în care există o supraaglomerare vor avea probabil anumite restricţii impuse. Acestea sunt principalele locuri de contaminare. Plajele nu reprezintă o astfel de problemă, sunt în aer liber, acolo e şi vânt. Lucrurile se întâmplă în contactele din afara plajelor”, a precizat doctorul Dimităr Petrov la un post de televiziune bulgar.


loading...