Un medic ginecolog din Slatina a murit dupa ce a nascut gemeni

Minela Călinescu (37 ani), medic ginecolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, a intrat în comă acum aproape o lună, după ce a născut gemeni, un băiat şi o fată.

RomaniaTV.net
15 feb. 2020, 08:52
Un medic ginecolog din Slatina a murit dupa ce a nascut gemeni

Medicul de la spitalul din Slatina şi-a dorit enorm să ducă sarcina la bun sfârşit şi totul părea să evolueze bine, deşi i-a născut pe gemeni, un băiat şi o fată, la 32 săptămâni, la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova.

La nici o săptămână de când a devenit mamă, Minela Călinescu a suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitată cu succes, însă a rămas de atunci în comă. De la acel moment medicii au dus o luptă extraordinară pentru a o ţine pe doctoriţă în viaţă, deşi activitatea cerebrală s-a deteriorat masiv.

Decesul a survenit vineri, 14 februarie 2020. Minela Călinescu (fostă Bolocan), din Mehedinţi, a venit să lucreze la spitalul din Slatina, căsătorindu-se cu un slătinean. Şi-a dorit enorm să aibă copii, sarcina obţinând-o în urma unei fertilizări in vitro. Sarcina i-a fost urmărită de colegii din Craiova, relatează Adevarul.ro.

Citeşte şi: RABLA ELECTROCASNICE 2020. Se acordă 100.000 de vocuchere, ce se poate cumpăra în acest an


loading...