O femeie care a venit la Parchetul Militar pentru a depune plângere după mitingul din 10 august, preluată de SMURD

Conducerea Parchetului Militar a decis că cei care vor să depună plângeri sau mărturii despre ce s-a întâmplat în seara de 10 august în Piaţa Victoriei pot veni și în weekend. Între timp oamenii au continuat și vineri să-și înregistreze plângerile. Unei femei care s-a prezentat, vineri, la Parchetul Militar, pentru a depune plângere împotriva jandarmilor i s-a facut rău şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD, care a preluat-o pentru a o transporta la spital.

RomaniaTV.net
17 aug. 2018, 11:42
O femeie care a venit la Parchetul Militar pentru a depune plângere după mitingul din 10 august, preluată de SMURD

Vineri, la Parchetul militar, au ajuns mai mulţi protestatari pentru a depune plângeri împotriva jandarmilor care au intervenit la mitingul din 10 august. Printre ei şi Rodica Morariu, o româncă stabilită în America. Femeia spune că a decis să meargă în piaţă după ce a văzut în presă scandalul pornit în timpul protestului de vineri.

După ce a ieşit din sediul instituţiei, ea a încercat să dea o declaraţie jurnaliştilor, însă s-a oprit după câteva fraze spunând că are dureri de cap. Un jurnalist a sunat la 112, potrivit Agerpres.

Un echipaj SMURD a ajuns la Parchetul Militar, iar femeia, în vârstă de 62 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar după ce a acuzat cefalee şi durere toracică.