O femeie din Botoșani a înotat în același loc în care Roxana Donisan a fost ucisă de rechin. Cum a scăpat nevătămată

Angie Straticiuc, o femeie în vârstă de 61 de ani din Botoșani, a dezvăluit că a înotat în același loc în care Roxana Donisan a fost ucisă de rechin. Se întâmpla în anul 2004, iar la momentul acela nu erau rechini în zonă.

14 iul. 2022, 15:02
O femeie din Botoșani a înotat în același loc în care Roxana Donisan a fost ucisă de rechin. Cum a scăpat nevătămată
O femeie din Botoșani a înotat în același loc în care Roxana Donisan a fost ucisă de rechin

O femeie din Botoșani a înotat în același loc în care Roxana Donisan a fost ucisă de rechin. Angie Straticiuc a recurs exact aceleași activități, respectiv scuba diving și snorkeling. „Vreau să vă spun că și eu am făcut baie fix acolo. Deci eu am fost în Egipt în anul 2004, în primăvară. Și tot așa, am făcut și scuba și snorkeling, de toate Nu există rechini acolo, dar sunt diverse cauze pentru care acei rechini migrează, deci practic ei nu trăiesc acolo, ei trăiesc la adâncimi foarte mari. Nu știu care sunt cauzele, acum au spus că au fost oile acelea moarte și din cauza asta. Nu știu exact, dar lucrurile astea se întâmplă, din păcate, nu numai acolo, se întâmplă în foarte multe locuri”, a spus Angie Straticiuc pentru botosaneanul.ro.

Rechinii ucigaşi au atacat din nou în Egipt. O a treia femeie susţine că a fost atacată: Roxana Donisan nu a fost atât de norocoasă!

Angie Straticiuc a fost mai întâi profesor de limbi moderne, însă a părăsit sistemul de învățământ după un deceniu de activitate. A cochetat cu mass-media și mai apoi s-a regăsit în activitatea de prevenție medicală din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP), unde a avut o carieră de aproape 30 de ani.

La câți kilometri de țărm a fost văzut ultima dată și câți oameni a omorât rechinul din Marea Neagră

Cazul morții româncei din Egipt a ajuns cunoscut de întreaga țară. Femeia de 44 de ani mersese în vacanță la Marea Roșie și înota liniștită, până când a fost mușcată de un rechin. „Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui accident cu un animal”, scrie certificatul de deces al Roxanei Donisan.