O femeie din Coreea de Sud câştigă 7.000 de euro pe lună MÂNCÂND în faţa camerei VIDEO

Cei mai mulţi oameni privesc mesele zilnice ca pe o obligaţie sau plăcere personală. Pentru o femeie din Coreea de Sud însă, mâncatul este o ocupaţie foarte bănoasă.

30 ian. 2014, 09:59

Park Seo-yeon, o femeie din Coreea de Sud de 34 de ani, are o ocupaţie mai puţin obişnuită. Ea petrece câteva ore pe zi mâncând în faţa camerei, iar oamenii o plătesc pentru asta. Iar câştigurile nu sunt deloc modeste. Tânăra, care este de meserie actriţă, face în medie 7.000 de euro pe lună doar pentru că mănâncă în faţa camerei.

Femeia are zeci de mii de fani care o privesc înfulecând un adevărat festin în fiecare zi. Deşi mănâncă atât de mult, „Diva”, numele online al femeii, reuşeşte să menţină o siluetă zveltă.

Park Seo-yeon nu este singura care reuşeşte să facă bani din a lua mese în faţa camerei. Există un trend care se numeşte „voyeurism gastronomic” sau dinner porn şi care este din ce în ce mai popular în Coreea de Sud, potrivit Dailymail.co.uk. Motivele pentru care oamenii se uită la alţii mâncând diferă: unii sunt la dietă, alţii nu vor să mănânce singuri, alţii pur şi simplu găsesc plăcere în asta, explică Park Seo-yeon.

DIETA MINUNE. Slăbeşte 15 kilograme într-o lună