O femeie infectată cu COVID-19, nevaccinată, a murit la scurt timp după ce a născut. Povestea cutremurătoare a Samanthei

O femeie infectată cu COVID-19 a murit la scurt timp după ce a născut. Samantha nu a apucat nici măcar să-şi strângă în braţe fetiţa. Soţul său a vorbit despre piererea femeii pe care a iubit-o.

24 aug. 2021, 17:37
O femeie infectată cu COVID-19, nevaccinată, a murit la scurt timp după ce a născut. Povestea cutremurătoare a Samanthei
O femeie infectată cu COVID-19, nevaccinată, a murit la scurt timp după ce a născut. Povestea cutremurătoare a Samanthei

O femeie infectată cu COVID-19 a murit la scurt timp după ce a născut. Samantha Willis avea doar 35 de ani şi locuia în Derry, Irlanda de Nord.

O femeie infectată cu COVID-19 a murit la scurt timp după ce a născut

Citeşte şi Un bebeluş infectat cu coronavirus a murit la naştere. Mama acestuia este infectată cu SARS-COV-2

Femeia era nevaccinată şi a murit vinerea trecută la spitalul Altnagelvin, înainte să-și cunoască fetița nou-născută, Eviegrace, potrivit BBC. Devastat de durere, soţul Samanthei îi îndeamnă pe cei care nu s-au vaccinat încă împotriva coronavirusului să o facă. Acesta a vorbit despre durerea prin care trece după moartea soţiei sale.

„Nu m-am gândit niciodată că voi scrie ceva de genul asta în anii următori. Astăzi a fost cea mai proastă zi din viața mea. Am pierdut-o pe dragostea vieții mele, Samantha, din cauza Covid-19. În timp ce era în spital, ea a născut ultimul membru al familiei, o fetiță pe care nu a cunoscut-o niciodată sau pe care a ținut-o în brațe.

Mă voi asigura că Eviegrace va ști totul despre mama, pe care nu o va cunoaște niciodată”, a scris Josh pe reţelele de socializare.

Bărbatul mai spune despre soția lui că a fost „o persoană minunată, iubitoare și grijulie și ea a fost super-eroul nostru în ultimele câteva săptămâni”.

De asemenea, Josh i-a îndemnat pe cei care nu s-au vaccinat încă împotriva coronavirusului să o facă până nu este prea târziu.

„Am petrecut ore în Terapie Intensivă cu soția mea care a murit. Este real, cifrele sunt reale… Vaccinați-vă, astfel încât voi și familia voastră să nu trebuiască să treceți prin ceea ce am trecut eu.

În timp ce scriu asta, o pun pe ea, de 35 de ani, nevaccinată, într-un sicriu”, este mesajul scris de Josh pe Twitter.

Samantha a fost înmormântată luni și în aceeași zi fetița ei, micuţa Eviegrace, a fost botezată.

Reamintim că în iulie, în Marea Britanie, 99% dintre femeile însărcinate internate în spital cu Covid-19 nu erau vaccinate.

Citeşte şi Vestea care va bucura milioane de români. Când scăpăm DEFINITIV de coronavirus