O fetiță de patru ani se zbate între viață și moarte. A ajuns la spital cu arsuri grave după ce s-a jucat cu o sticlă de benzină

O fetiță de doar patru ani a ajuns la spitale cu arsuri grave pe corp provocate de explozia unei sticle cu benzină. Cea mică se juca alături de frații săi în curtea casei.

16 dec. 2020, 10:24
O fetiță de patru ani se zbate între viață și moarte. A ajuns la spital cu arsuri grave după ce s-a jucat cu o sticlă de benzină

O fetiță de patru ani se zbate între viață și moarte. Aceasta, din județul Iași, a fost transportată de urgență la spital, cu arsuri de gradul II pe corp, după ce a aprins o sticlă cu benzină care a explodat. Părinții fetiței au sunat la numărul de urgență pentru a alerta autoritățile.

Citește și: De ce unii membri ai familiei nu se infectează cu COVID, deși locuiesc în aceeași casă cu persoane pozitive. Medicul Beatrice Mahler vine cu explicația

În prezent, fetița este internată la secția de Terapie Intensivă. Aceasta este conștientă și nu prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii, cu toate acestea arsurile se întind pe mai bine de jumătate din corp.

“A fost găsită fetiţa, cu suprafaţă arsă 60%, o suprafaţă mare, cuprinzând fața, gâtul, toracele. A fost sedată, intubată, s-a început ventilaţia mecanică, umplerea volemică, a fost adusă stabilă, pe timpul transportului, în Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Copii “Sf Maria”, a declarat medicul șef de la Umitatea de Primiri Urgențe – SMURD Iaşi, Diana Cimpoeșu.

O fetiță de patru ani se zbate între viață și moarte. În urma tragicului incident, autorităţile locale au început o anchetă în acest caz, pentru a verifica dacă cei mici sunt îngrijiţi corespunzător de către părinţii lor.

Maşină răsturnată după un accident înfiorător la Iaşi. Şoferul care a provocat nenorocirea, scos dintre fiare alături de soţia sa

Imagini de coşmar în urma unui accident cu trei maşini, produs miercuri dimineaţă în Iaşi. Un bărbat de 65 de ani a fost grav rănit, după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe care-l conducea. Din primele informaţii, şoferul, un bărbat de 65 de ani, a pierdut controlul maşinii sale, un Ford, şi s-a răsturnat.

În urma ciocnirii violente, bărbatul şi soţia sa au rămas încarceraţi. La faţa locului au intervenit pompierii pentru a-i elibera dintre fiarele maşinii, conform Bzi.ro. Soţia şoferului, o femei de 60 de ani, a fost transportată la spital. Ea s-a ales cu mai multe răni, fiind găsită conştientă şi cooperantă în urma accidentului.

Bărbatul ei este însă în stop cardiorespirator, iar medicii fac manevre de resuscitare pentru a-l readuce la viaţă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei rutiere. Deocamdată, nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.