O fostă vedetă de la Kanal D a ajuns după gratii. Starul e oripilat de condiţiile pe care le are în închisoare!

Un fost concurent de la emisiunea “Puterea Dragostei”, foarte iubit de show-ului matrimonial. Bărbatul este încarcerat la penitenciarul Târgu Ocna, din județul Bacău, după ce a condus cu permisul suspendat și a fost prins de către oamenii legii.

06 aug. 2021, 21:52
O fostă vedetă de la Kanal D a ajuns după gratii. Starul e oripilat de condiţiile pe care le are în închisoare!

O fostă vedetă de la Kanal D a ajuns după gratii. Alexandru Claudiu Laurențiu, pe numele de scenă Akebono încercase să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii de la Kanal D, însă lucrurile nu s-au legat pentru el pe plan amoros. Acesta a avut o relație de scurtă durată cu Aya, însă a ajuns în ipostaza de a fi dat afară pentru că a vrut să bată un alt concurent din casă. Pentru că nu se afla la prima astfel de abatere, producătorii l-au trimis în țară. Tânărul de 28 de ani este antrenor de fitness și se zvonește că ar fi fost căsătorit în trecut și că are un copil.

O fostă vedetă de la Kanal D a ajuns după gratii. Starul e oripilat de condiţiile pe care le are în închisoare!

Acum, Akebono se află încarcerat, iar fostul concurent se plânge de condițiile mizere din pușcărie, invocând legea recursului compensatoriu pentru a ieși mai devreme de după gratii. Bărbatul mărturisea că celula în care este nevoit să stea este mică, nearisită și fără lumină naturală suficientă. Avocații săi au solicitat în acest context reducerea pedepsei sale, cerere care a fost respinsă de către magistrați.

Citeşte şi: Dezvăluiri-bombă făcute de câştigătorul de la „Puterea Dragostei”. I s-a propus să facă amor ca să primească mai mulţi bani
Însă situația din penitenciar nu doar că este dificilă, dar i s-a prelungit șederea. Judecătoria Galați decidea să îi dubleze pedeapsa lui Akebono, de la 1 an și 3 luni, la 2 ani, 1 lună și 20 de zile, cu executare, după ce s-a descoperit că în momentul comiterii infracțiunii el se afla încă în probațiune după o condamnare trecută. El a fost arestat la finalul anului 2020, după ce polițiștii l-au prins, de mai multe ori, conducând cu permisul suspendat. Judecătorii au decis că acesta reprezintă pericol public pentru societate.

Citeşte şi: Jador, desfiinţat de fosta iubită. Ce mărturisiri face Ella de la Puterea Dragostei: „Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă”